29 / 04 / 2024

Tahir Keskinkılıç

Tahir Keskinkılıç

Aşiyan Mühendislik Yapı Anonim Şirketi, İbrahim Keskinkılıç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Tahir Keskinkılıç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.

BSY Proje Yönetim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

BSY Proje Yönetim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Tahir Keskinkılıç Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak'ta kuruldu.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Keskinkılınç Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keskinkılınç Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keskinkılıç tarafından kuruldu.

TSKB GYO Tahir Han'ın değerini açıkladı! İşte o rakam...

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Mahallesi, Kemankeş - Murakıp Sokak 121 pafta, 77 ada ve 57 no'lu parseldeki Tahir Han Binası'nın değeri belli oldu. İşte o rakam...

TSKB GYO'nun Beyoğlu Tahir Han davası sonuçlandı!

TSKB GYO'nun 53/72 hisse sahibi olduğu İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi 77 Ada, 57 Parsel üzerinde yer alan Tahir Han isimli taşınmaza ilişkin olarak 21 Aralık 2005 arihinde açılan "Ortaklığın Giderilmesi Davası"nda mahkemece "Ortaklığın Satış Yolu ile Giderilmesi" kararı verilmiş olup karar kesinleşti.

TSKB GYO'nun Tahir Han Binası'nın değeri ne kadar?

TSKB GYO, Tahir Han Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, TSKB GYO Tahir Han Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Emlak ofisi açılırken nelere dikkat edilmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlak ofisi açacak girişimcilere nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini madde madde anlattı.

Köyden kentlere göç jeotermal seracılıkla engellenebilir mi?

Mekan Gayrimenkul Emlak Genel Müdürü Tahir Köstek, son günlerde Balıkesir Gönen'de hızlanan jeotermal seracılıkla ilgili açıklamalarda bulundu.

Hayap Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hayap Group Yapı Anonim Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Ayhan Keskinkılıç tarafından kuruldu.

Mfb Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Burak Keskinkılınç, Fırat Ertaş ve Mahmur Koylan ortaklığında kuruldu.

TSKB GYO Tahir Han Binası 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan "Tahir Han Binası"na ilişkin olarak hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

Kocaeli 42 Evler'deki tapu sorunu çözülüyor! 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada İzmit İlçesi 42 Evler Mahallesinde yaşayan kat maliklerinin yaşadığı tapu sorunun çözümünde çok önemli bir adımın atıldığının müjdesini verdi.  

Düşük faizli konut kredisi 'fırsatçılığa' dönüştürülmesin talebi!

İMKON ve TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tahir Tellioğlu, konut kredisi faizlerinin düşmesinin inşaat sektörüne can suyu olduğunu belirtti. Tellioğlu, faizi fırsatçılığa çevirenlere uyarılarda bulundu...

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Horasan, Murat Eroğlu ve Ömer Tahir Özgen ortaklığında kuruldu.

Tahir Keskinkılıç Haberi

Tahir Keskinkılıç

Aşiyan Mühendislik Yapı Anonim Şirketi, İbrahim Keskinkılıç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Tahir Keskinkılıç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.


Aşiyan Mühendislik Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak,bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,teklif...