04 / 05 / 2024

Tahir Şahin biyografi

Tahir Şahin biyografi

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin kimdir? Tahir Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tahir Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Tahir Şahin..

Depremzedelere müjde! Kilis'te 645 deprem konutu aralık sonunda teslim edilecek

Kilis'te depremzedeler için yapılan 645 konutun aralık ayı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Vali Tahir Şahin, "2024 senesinde de depremzede hemşehrilerimizin hepsini konutlarına kavuşturmayı istiyoruz." diye konuştu.

Tahir Şahin’den Karşıyaka stat desteği!

Küme düşme eşiğinde yer alan Karşıyaka’ya Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’den stat desteği geldi. 

Menemen yaşanabilir kent haline getirilecek!

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 2017’de ilçelerine yaptıkları çalışmaları Milliyet Ege’ye anlattı. Başkan Tahir Şahin, Menemen'i yaşanabilir kent haline getirmek adına çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı. 

İzmir Menemen'de konut projeleri arttı!

İzmir Menemen sanayi ve konutta da hızla gelişiyor. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, hızlanan konut projeleri nedeniyle İzmir'in nüfusu en fazla artan ilçesi olduklarını belirtti.

Çanakkale Plevne Ortaokulu 2017- 2018 yılına yetişecek!

Çanakkale Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, inşaatına yeniden başlanan Plevne Ortaokulu Hizmet Binası'nı inceledi. Okulun, 2017- 2018 yılına yetiştirilmesi planlandığını söyledi.

İzmir Gölpark çevresindeki evlerin fiyatı 50 bin TL arttı!

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “İzmir’in ilk ve tek doğal ‘Gölpark’ını Menemen’de hizmete açtık” dedi. Şahin Gölpark'ın çevresindeki evlerin fiyatının şimdiden 50 bin lira arttığını belirtti.

İzmir Menemen'e stat yapılacak mı?

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, kentin stadyum sorununun, Ulukent'te yer alan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ait 35 dönüm alan ile çözülebileceğini belirtti.

Muş Varto Çok Programlı Lise binası onarılacak!

Varto Kaymakamı Tahir Şahin, 6-7 Ekim eylemlerinde yakılan kamu kurumlarının onarıldığını belirterek, Varto Çok Programlı Lisesi binasını da onarmaya başladıklarını söyledi.

Muş Varto Çok Programlı Lisesi'nin binası onarılıyor!

Muş’un Varto Kaymakamı Tahir Şahin, 6-7 Ekim eylemlerinde yakılan kamu kurumlarının onarıldığını belirterek, Varto Çok Programlı Lisesi binasını da onarmaya başladıklarını söyledi.

Karatay Yapı Denetim Dedeman Otel'de bir araya geldi!

Dedeman Otel'de düzenlenen iftar programına Karatay Yapı Denetim ortakları Sibel Dursun, Mehmet Aktaş, İpek Yolu Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Tahir Şahin, CHP İl Başkam Bekir Yetiştirici ve bir çok sayıda davetli katıldı.

İzmir Menemen'de 15 milyon TL'ye gölet yapılacak!

İZMİR'İN kıdemli Belediye Başkanı Tahir Şahin, 4. döneminde Menemen'in çehresini değiştirecek olan prestij projelerini uygulamaya koyuyor.

Menemenliler sosyal tesis ve pazar yeri istiyor!

Menemen'in yıllardır devam eden sorunlarına geçtiğimiz 1 yılda da çare bulunamadı. İlçe halkı 4 dönemdir başkanlık görevini yürüten Tahir Şahin'den ilçenin sosyal tesis, pazar yeri ve çöp sorununa çözüm üretmesini bekliyor

Tahir Şahin kimdir?

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin kimdir? Tahir Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tahir Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Tahir Şahin..

Tahir Şahin biyografi Haberi

Tahir Şahin biyografi

Tahir Şahin kimdir?

1959 yılında Menemen’de doğdu. Vergi Dairesi’nden emekli memur Ramiz Şahin ve ev hanımı Hatice Şahin’in 5 çocuğundan 4.’sü oldu. İlk ve orta öğrenimini Menemen’de tamamladı. Menemen Lisesi’nden mezun olduktan sonra kardeşleriyle birlikte ticarete atıldı. 1999 yılına kadar ulaşım ve akaryakıt sektörlerinde ticari faaliyetlerine devam etti.


Doğup büyüdüğü, çok sevdiği ilçesine hizmet etmek adına siyasete atılan ve Tahir ŞAHİN; 1999 yılında  %22,97 oyla Belediye Başkanlığı görevine seçildi. İlk 3 yılını, işçilerin 1 yılı aşkın maaş ve ikramiye alacakları ile piyasaya olan borçları ödemekle geçiren Başkan ŞAHİN;  Belediye bütçesini dengeledikten sonra yatırım atağına kalktı.


Yeni kanalizasyon ve su şebekesi, yeni otobüsler, yeni yollarla buluşan Menemenliler; 2004 yılında %42,70 oy oranıyla Başkan Tahir Şahin’e yeniden görev verdi. “Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır” diyerek ikinci...