01 / 05 / 2024

Çanakkale Plevne Ortaokulu 2017- 2018 yılına yetişecek!

Çanakkale Plevne Ortaokulu 2017- 2018 yılına yetişecek!

Çanakkale Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, inşaatına yeniden başlanan Plevne Ortaokulu Hizmet Binası'nı inceledi. Okulun, 2017- 2018 yılına yetiştirilmesi planlandığını söyledi.



2014 yılında depreme dayanıklı olmadığından yıkılan Çanakkale'deki Plevne Ortaokulu Hizmet Binası yeniden inşa ediliyor. Plevne Ortaokulu'nun yeni binası yirmi derslik, üç laboratuvar, çok amaçlı salon, müzik ve resim atölyeleri, spor dersliği (sığınak), soyunma odaları, mescitler, kütüphane, kantin, arşiv ve diğer idari, sosyal ve teknik birimlerden oluşacağı söylenildi.


2017- 2018 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi planlanan ‘Plevne Ortaokulu Hizmet Binası inşaatını gezen ilçe Kaymakamı Tahir Şahin ”İl genel meclis üyesi arkadaşlarıyla Çanakkale'nin ihtiyacı olan Plevne orta okulu inşaatını incelemeye geldik. Müteahhit firmadan inşaatın son durumu hakkında bilgi aldık. Okulumuzun bodrum katı tamamlanmış iş programının gününde devam ettiğini gözlemledik. Mühendis arkadaşlardan aldığımız bilgilerde de işin sağlıklı bir şekilde devam ettiğini bize ifade ettiler yaklaşık 450 öğrencimiz önümüzdeki yıl eğitim öğretim yılında bu okulumuzda eğitime başlayacaklar. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. İlçemizin ihtiyacı olan bu okulumuzun bir an önce tamamlanması gerekli. Okulun yapılmasında başta sayın valimiz ve sayın milletvekilimizin özel destekleri oldu onları da buradan şükranlarımızı iletiyoruz” diye konuştu.      



Boğaz Gazetesi 



Geri Dön