21 / 05 / 2024

Çanakkale Plevne Ortaokulu hizmet binası

Çanakkale Plevne Ortaokulu hizmet binası

Çanakkale Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, inşaatına yeniden başlanan Plevne Ortaokulu Hizmet Binası'nı inceledi. Okulun, 2017- 2018 yılına yetiştirilmesi planlandığını söyledi.

Çanakkale Yeni Umurbey Ortaokulu'nun temeli atıldı!

2019-2020 eğitim öğretim yılında hizmete açılması planlanan Yeni Umurbey Ortaokulu'nun temeli atıldı.

Çanakkale Plevne Ortaokulu 2017- 2018 yılına yetişecek!

Çanakkale Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, inşaatına yeniden başlanan Plevne Ortaokulu Hizmet Binası'nı inceledi. Okulun, 2017- 2018 yılına yetiştirilmesi planlandığını söyledi.

Çanakkale'ye raylı sistem geliyor!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, raylı sistem için hazırlıkların Çanakkale Belediyesi tarafından tamamlandığını sözlerine ekledi ve önümüzdeki yıllarda Cevat Paşa Ortaokulu ile Güzelyalı arasında raylı toplu taşıma sistemi olacağının müjdesi verdi...

Çanakkale'ye bakım merkezi ve okul inşa ediliyor!

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Bakım ve Sosyal Rehabilite Merkezi ile Merkez Turgut Reis Ortaokulu yapım çalışmaları sürüyor.

Özel Gökçeada Rum Ortaokulu ve Lisesi açıldı!

Çanakkale’nin Gökçeada İlçesinde, Özel Rum İlkokulu’ndan sonra Özel Gökçeada Rum Ortaokulu ve Lisesi de 40 yıl aradan sonra eğitim öğretime açıldı.

Özel Gökçeada Rum Ortaokulu ve Lisesi 28 Eylül'de açılıyor!

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde yer alan Özel Gökçeada Rum Ortaokulu ve Lisesi, nihayet açılıyor. 28 Eylül'de yapılacak açılış törenine Milli Eğitim Bakanlığından üst düzey katılım da olacak.

Çanakkale Atatürk Ortaokulu yeni binası hızla yükseliyor!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, merkez Barbaros Mahallesi’nde bulunan Atatürk Ortaokulu’na yeni bir okul binası yapımı hakkında bilgi verdi.

Gökçeada Özel Rum Ortaokulu ve Lisesi bu yıl açılacak!

Çanakkale'nin Gökçeada İlçesi'nde geçen sene ilgili yönetmelik gereği eksiklikleri giderilemediği için açılışı yapılamayan Özel Gökçeada Rum Ortaokulu ve Lisesi'nde bu yıl eğitime başlanması bekleniyor.

Çanakkale Kumkale Ortaokulu öğrencileri Güvenli Plaj projesi geliştirdi!

Kumkale Ortaokulu öğrencilerinden Oğuzhan Emre ve Emirhan Güler, hazırladıkları "Güvenli Plaj" projesiyle, Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK iş birliğinde Eskişehir'de düzenlenen "Bu Benim Eserim" adlı proje yarışmasına katıldı.

Lapseki Plevne Ortaokulu'nun yıkım kararı çıktı!

Çanakkale' nin Lapseki ilçesinde eğitim-öğretime devam eden Plevne Orta Okulu' nun deprem risk analizi sonrasında ortaya çıkan zemin etüdünün zayıf olması nedeniyle yıkılmasına karar verildi...

Çanakkale Kongre ve Fuar Merkezi kongre turizm pazarına girdi!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan kongre ve fuar merkezi sayesinde Çanakkale de kongre turizmi pazarına girdi...

Çanakkale'de 10 bin dönüm arazi yağış nedeniyle su altında kaldı!

Çanakkale'de kuvvetli yağış ve Kara Menderes Deresi'nin taşması sonucu Kumkale Ovası'ndaki yaklaşık 10 bin dönüm ekili arazi su altında kaldı...

Çanakkale'ye ikinci üniversite yapılacak!

Hüseyin Akif Terzioğlu Vakfı, Çanakkale'ye vakıf üniversiteyi kurmayı planlıyor...

Çanakkale Plevne Ortaokulu hizmet binası Haberi

Çanakkale Plevne Ortaokulu hizmet binası

2014 yılında depreme dayanıklı olmadığından yıkılan Çanakkale'deki Plevne Ortaokulu Hizmet Binası yeniden inşa ediliyor. Plevne Ortaokulu'nun yeni binası yirmi derslik, üç laboratuvar, çok amaçlı salon, müzik ve resim atölyeleri, spor dersliği (sığınak), soyunma odaları, mescitler, kütüphane, kantin, arşiv ve diğer idari, sosyal ve teknik birimlerden oluşacağı söylenildi.


2017- 2018 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi planlanan ‘Plevne Ortaokulu Hizmet Binası inşaatını gezen ilçe Kaymakamı Tahir Şahin ”İl genel meclis üyesi arkadaşlarıyla Çanakkale'nin ihtiyacı olan Plevne orta okulu inşaatını incelemeye geldik. Müteahhit firmadan inşaatın son durumu hakkında bilgi aldık. Okulumuzun bodrum katı tamamlanmış iş programının gününde devam ettiğini gözlemledik. Mühendis arkadaşlardan aldığımız bilgilerde de işin sağlıklı bir şekilde devam ettiğini bize ifade ettiler yaklaşık 450 öğrencimiz önümüzdeki yıl eğitim öğretim yılında bu okulumuzda...