29 / 04 / 2024

Çanakkale okul inşaatı

Çanakkale okul inşaatı

Çanakkale Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, inşaatına yeniden başlanan Plevne Ortaokulu Hizmet Binası'nı inceledi. Okulun, 2017- 2018 yılına yetiştirilmesi planlandığını söyledi.

Çanakkale'ye bakım merkezi ve okul inşa ediliyor!

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Bakım ve Sosyal Rehabilite Merkezi ile Merkez Turgut Reis Ortaokulu yapım çalışmaları sürüyor.

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Ata GYO Çanakkale projesi için Ru İnşaat'la 1.7 milyon TL'lik sözleşme imzalayacak!

Ata GYO, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi 175 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün zemin iyileştirme ve kaba inşaat işlerinin toplam 1 milyon 750 bin lira+KDV bedelle Ru İnşaat'a yaptırılmasına karar verdi. 

Çanakkale Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çanakkale Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Salım Alcheıkho tarafından kuruldu.

Çanakkale'de 29.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Çanakkale İli Lapseki Belediye Başkanlığı, Çanakkale'de 29 milyon 468 bin 848 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında dikkat çeken gelişme!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatı süren 1915 Çanakkale Köprüsü'nde, 87 tabliyeden 29'unun montajının bitirildiğini açıkladı.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

TOKİ Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında çalışmalar tam gaz!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı tamamlanıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı hızla devam ediyor. Bu kapsamda, Çanakkale Boğazı, inşaat nedeniyle tek yönde transit gemi geçişlerine kapatıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona doğru!

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona yaklaşıldı. Proje kapsamında son çelik halat montajı yapıldı...

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Çanakkale'de 43.7 milyon TL'ye inşaat yapım işi ihalesi!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Arslanca Mahallesi'nde inşaat yapım işi ihale ediyor. ihale 31 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Çanakkale okul inşaatı Haberi

Çanakkale okul inşaatı

2014 yılında depreme dayanıklı olmadığından yıkılan Çanakkale'deki Plevne Ortaokulu Hizmet Binası yeniden inşa ediliyor. Plevne Ortaokulu'nun yeni binası yirmi derslik, üç laboratuvar, çok amaçlı salon, müzik ve resim atölyeleri, spor dersliği (sığınak), soyunma odaları, mescitler, kütüphane, kantin, arşiv ve diğer idari, sosyal ve teknik birimlerden oluşacağı söylenildi.


2017- 2018 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi planlanan ‘Plevne Ortaokulu Hizmet Binası inşaatını gezen ilçe Kaymakamı Tahir Şahin ”İl genel meclis üyesi arkadaşlarıyla Çanakkale'nin ihtiyacı olan Plevne orta okulu inşaatını incelemeye geldik. Müteahhit firmadan inşaatın son durumu hakkında bilgi aldık. Okulumuzun bodrum katı tamamlanmış iş programının gününde devam ettiğini gözlemledik. Mühendis arkadaşlardan aldığımız bilgilerde de işin sağlıklı bir şekilde devam ettiğini bize ifade ettiler yaklaşık 450 öğrencimiz önümüzdeki yıl eğitim öğretim yılında bu okulumuzda...