14 / 05 / 2024

Tahirhan Bozdemir

Tahirhan Bozdemir

Çatak ilçesinde devam eden kar yağışı hayatı olumsuz şekilde etkilemeye devam ediyor. İlçenin ilk ve tek halı sahası, etkili olan kar yağışına dayanamayarak çatısı çöktü. O esnada kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi.

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bozdemir, Sinan Yıldız ve Yakup Yıldız ortaklığında kuruldu.

Smy Müteahhitlik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smy Müteahhitlik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Sefa İçen ve Yakup Bozdemir ortaklığında kuruldu.

Efes Dizayn Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Efes Dizayn Ve Mühendislik Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bozdemir tarafından kuruldu.

Hannist Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Hannist Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tahirhan Orak tarafından kuruldu.

Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul İhracat Anonim Şirketi Eyüpsultan’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Fatih Bozdemir tarafından kuruldu.

Portıs İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Portıs İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Kurhan, Serdar Mutlu, Timur Bozdemir ve Yüksel Dilmaç ortaklığında kuruldu.

Steelex İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steelex İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Bozdemir ve Rasul Saidilkanov ortaklığında kuruldu. 

Bozdemir Beton Pompaları Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozdemir Beton Pompaları Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Şahin tarafından kuruldu.

Dkm Kılıç İnşaat Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dkm Kılıç İnşaat Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tahirhan Kılıç tarafından kuruldu.

Bozdemir İskele İnşaat Emlak Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozdemir İskele İnşaat Emlak Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İlyas Bozdemir ve Bilal Çakır ortaklığında kuruldu.

Gby Han İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gby Han İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Tahirhan Örkmez ve Gökhan Örkmez ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Abluk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abluk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Tahirhan Abluk imzasıyla kuruldu.

Yiv Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiv Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin Tl sermaye ile bugün Tahirhan Solmaz tarafından kuruldu.

Tahirhan Bozdemir Haberi

Tahirhan Bozdemir

Gece saatlerinde büyük gürültüyle çatının çöktüğünü ifade eden halı sahanın sahibi Tahirhan Bozdemir, “Gece saat 21.00’de son maçımız bitti, temizliğimizi yapıp çıktık, Daha eve ulaşmadan halı sahanın çöktüğü bilgisi geldi. Geldiğimde gözlerime inanamadım. Halı saham tamimiyle çökmüş. Emniyet ve jandarma da olay yerindeydi, gerekli incelemeleri yaptılar. Allah’a şükürler olsun herhangi bir can kaybımız olmadı. Çünkü yarım saat önce içerde 20 genç vardı. Yaşadığımız bu felaketi yetkililere bildirdik. Maddi olarak zararımız çok büyük. Yaklaşık 200 bin TL bir kaybımız var. Büyük bir facianın eşinden döndük. Olası bir can kaybının yaşanmaması tek tesellimizdir”...