03 / 05 / 2024

Tahsin Banguoğlu İlkokulu havuzu

Tahsin Banguoğlu İlkokulu havuzu

Küçükçekmece Belediyesi, ilçenin üç farklı bölgesindeki Tahsin Banguoğlu İlkokulu, Hayriye Gök İlkokulu ve Küçükçekmece Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin bahçesine portatif havuz kurdu. Havuzlarda öğrencilere yüzme eğitimi veriliyor.

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.

TOKİ Kastamonu'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün! 

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Nisan tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 2 yeni okul müjdesi!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kastamonu Tosya'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Dilküşah Mahallesi (Tosya Dumlupınar Ortaokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Merkez İlçesi Saraçlar Mahallesi (Ceritoğlu İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kastamonu'ya 2 yeni konut! İhalesi yarın!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Dilküşah Mahallesi (Tosya Dumlupınar Ortaokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Merkez İlçesi Saraçlar Mahallesi (Ceritoğlu İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bursa'ya 4 yeni okul!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, (Hürriyet Anadolu Lisesi ve Başaran Ortaokulu) 40’ar Derslikli, Kestel İlçesi, (Musa Fırat Coşkun Ortaokulu) 24 Derslikli, Mudanya İlçesi (Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 15 Aralık'ta yapılaca

TOKİ'den İzmir'e 4 yeni okul müjdesi!

İzmir İli Bornova İlçesi 1’er Adet 24 Derslikli (Süleyman Demirel Meslek ve Teknik Lisesi), 32 Derslikli (Altındağ İlkokulu) Okul, Konak İlçesi 1 Adet 16 Derslikli (Gaziosmanpaşa İlkokulu), Orhaniye Mahallesi 1 Adet 24 Derslikli (Yapıcıoğlu İlkokulu) Okul İnşaatları İşi ihalesi yarın yapılacak

Pamukkale'de müteahhit inşaatı devam eden okulu bırakıp kaçtı!

Depreme dayanıksız olduğu nedeniyle yıkılan Adil Mustafa Musaoğlu İlkokulu’nun yeniden yapılması için çalışmalara başlayan müteahhit, inşaatı yarım bırakıp kaçtı.

İzmit'teki ilkokul inşaatı tam gaz!

İzmit'teki Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu’nun 6 katlı olacak olan yeni binasında çalışmalar hızla devam ediyor. 

 4p Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

4p Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli  ile Fikret Tayfun Demirören, Hüseyin Tahsin Bayraktaroğlu, Turgay Gönensin ve Mehmet Nazif Edin ortaklığında kuruldu.

Tahsin Banguoğlu İlkokulu havuzu Haberi

Tahsin Banguoğlu İlkokulu havuzu

Küçükçekmece Belediyesi, ilçede 3 farklı bölgedeki 3 farklı okul bahçesine kurduğu portatif yüzme havuzlarında Küçükçekmeceli çocuklara yüzme öğrenme imkanı sunuyor.


Spor alanındaki faaliyetlerine her geçen gün yenisini ekleyen Küçükçekmece Belediyesi, Küçükçekmece ilçesi gençlerini sportif zenginliği teneffüs edebilecekleri tesislerde buluşturuyor.


Hem eğlenme hem öğrenme!


7-14 yaş arası çocukların sokaklardan edinilebilecek zararlı alışkanlıklardan korunmalarına yardımcı olmak, fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çocuklara özel portatif havuzlar hazırlayan Küçükçekmece Belediyesi, çocukların ücretsiz ve hijyen şartlarına uygun havuzlarda uzman eğitmenler eşliğinde yüzme dersi almasına da olanak sağlıyor.


Kayıtlar başladı!


Yaz aylarında hem serinlemek hem de sportif faaliyetlerle meşgul olmak isteyenler; Tahsin Banguoğlu İlkokulu, Hayriye Gök İlkokulu ve Küçükçekmece Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden portatif havuzlara kayıtlarını yaptırabilirler.


7 hafta boyunca sürecek etkinliğe başvurmak için gereken evraklar:


- 2 adet...