07 / 05 / 2024

Tahsin Yomralıoğlu insan sağlığı yüksek bina

Tahsin Yomralıoğlu insan sağlığı yüksek bina

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahsin Yomralıoğlu, "Toplu toplu yüksek binalar, insanın sağlığını bozuyor. Beton binalarla, etrafı ferah ve huzurlu binalarda yaşayanların sağlıkları daha farklı oluyor." dedi...

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Alaattin Kadayıfçıoğlu Çeşme'de iki ev kiraladı!

Ailesine çok düşkün olan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, Çeşme'de ailesi ve sevgilisi Zehra Çilingiroğlu için iki ayrı ev kiraladı...

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Maltepe'deki arsa cinayetinde baba ve oğlu tutuklandı!

Maltepe'de arsa tartışması nedeniyle iş insanı Ali Akdoğan'ın tabancayla vurularak öldürülmesi davasında şüpheli baba ve oğlu tutuklandı.

Orçun Oğlakcıoğlu'nun “Yolculuk” kitabı çıktı!

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. ortağı, iş insanı Orçun Oğlakcıoğlu’nun, ikinci kitabı Yolculuk Martı Yayınları’ndan çıkarak kitapçılarda yerini aldı.

Orçun Oğlakcıoğlu, “Yolculuk” kitabını imzalıyor!

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. ortağı, iş insanı Orçun Oğlakcıoğlu’nun, 2. kitabı Yolculuk’un imza günü, 18 Kasım 2018 Pazar günü 14.00 – 15.00 saatleri arası Martı Yayınları standında yapılacak.

Toplu toplu yüksek binalar insanın sağlığını bozuyor!

Prof. Dr.Tahsin Yomralıoğlu, ' Toplu toplu yüksek binalar, insanın sağlığını bozuyor. Beton binalarla, etrafı ferah ve huzurlu binalarda yaşayanların sağlıkları daha farklı oluyor' dedi.

Saraçoğlu Mahallesi AVM olmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, tarihi Saraçoğlu Mahallesi için kimsenin net bir projesinin olmadığını belirterek, “Saraçoğlu AVM olmayacak. Düşünen her insanın düşüncesine ihtiyacımız var” dedi.

Tahsin Yomralıoğlu: Yüksek binalar insanın sağlığını bozuyor!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahsin Yomralıoğlu, "Toplu toplu yüksek binalar, insanın sağlığını bozuyor. Beton binalarla, etrafı ferah ve huzurlu binalarda yaşayanların sağlıkları daha farklı oluyor." dedi...

Yaşanabilir kentler için kentsel dönüşüm şart!

HKMO (Harita Mühendisleri Odası) Trabzon Şubesi İle Giresun Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği " Kentsel Dönüşüm " Paneli Giresun Belediyesi Ek Hizmet Binasında yapıldı. Paneli İTÜ Öğretim Görevlisi Prof.Dr. Tahsin Yomralıoğlu da katıldı.

Sinan Tahsin Sarıoğlu: Büyükkumla Barajı 29 Ekim 2016'da hizmete girecek!

DSİ 1. Bölge Müdürü Sinan Tahsin Sarıoğlu, 2013 yılı yatırımları kapsamında 16 adet projenin yer aldığını söyledi. Sarıoğlu, 2014 yılında birçok projenin tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını ifade etti...

Kapıcıoğlu İnşaat, çağlayan Meydanı'nda otopark yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) çağlayan Meydanı'nda, intifa hakkı karşılığı zemin altı otopark yapımı ve 30 yıl işletme hakkı ihalesini Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu'nun şirketi kazandı

Tahsin Yomralıoğlu insan sağlığı yüksek bina Haberi

Tahsin Yomralıoğlu insan sağlığı yüksek bina

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahsin Yomralıoğlu, "Toplu toplu yüksek binalar, insanın sağlığını bozuyor. Beton binalarla, etrafı ferah ve huzurlu binalarda yaşayanların sağlıkları daha farklı oluyor. Etrafı rahat yerlerde yaşayanlar, daha sağlıklı oluyor" dedi.

Kastamonu Belediyesi ve Teknik Elemanlar Derneği (TEKDER) Kastamonu Şube Başkanlığınca Kastamonu Üniversitesi (KÜ) 3 Mart Konferans Salonunda düzenlenen "Kastamonu'da Kentsel Dönüşüm Konferansı"nda konuşan Yomralıoğlu, kentsel dönüşüm sürecini iyi yönetebilmek için iyi kurgu yapmak zorunda olduklarını söyledi. 

Mevlana'nın "Bölünürsek yok oluruz, bölüşürsek toplum oluruz" sözünü hatırlatan Yomralıoğlu, kentsel dönüşüm sürecine bu şekilde bakılması gerektiğini dile getirdi. 

Yomralıoğlu, dünyada yaşanan olaylardan kendilerini soyutlayamayacaklarına işaret ederek, "Dünyadaki kaynaklar tükeniyor. Amazon'da kesilen ağacın etkisi bizi de vuruyor. İklimsel değişikliklerle tsunami oluyor, dereler taşıyor. Önümüzdeki 50 yıl içinde dünya nüfusunun iki...