01 / 05 / 2024

Tahtakale Mahallesi imar planları

Tahtakale Mahallesi imar planları

İstanbul İli,Avcılar İlçesi,Firüzköy(Tahtakale) Mah,Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Rev. Uygulama İmar Planına Yapılan İtirazlar Kapsamında Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tahtakale'de imar sorununun çözülmesi sevinçle karşılandı!

İstanbul Avcılar'ın Tahtakale Mahallesi'nin imara açılması mahalle sakinleri tarafından tarafından mutlulukla karşılandı. AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu imara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Avcılar Tahtakale Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy (Tahtakale) Mahallesi’nde Yer Alan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Avcılar Tahtakale Mahallesi'nin imar sorunu çözüldü!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İstanbul Avcılar'daki Tahtakale Mahallesi'nin imar probleminin çözüme kavuştuğunu duyurdu.

Avcılar Tahtakale Mahallesi'ndeki imar sorunları mecliste!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, Avcılar Tahtakale Mahallesi'ndeki imar sorunlarını meclis gündemine taşıdı. Ümit Beyaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

Fatih Hoca Üveys Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih Hoca Üveys Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

Zeytinburnu İlçesi'ne bağlı Seyitnizam Mahallesi sınırları içerisindeki bazı alanlara ilişkin imar değişikliği askıya çıktı..

Zeytinburnu Sümer Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Zeytinburnu'nağ bağlı Sümer Mahallesi'ndeki iki alana ilişkin iki ayrı imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Kağıthane Harmantepe Mahallesi imar değişikliği askıda!

İstanbul Kağıthane İlçesi'ne bağlı Harmantepe Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilşikin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mahallesi nazım imar planı tadilatı askıda!

İBB Gaziosmanpaşa İlçesi, Karlıtepe Mahallesi imar planı tadilatını bugün askıya çıkardı..

Fatih Süleymaniye Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Fatih İlçesi, Süleymaniye Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı..

Fatih Fatma Sultan Mahallesi imar tadilatı askıya çıktı!

Fatih İlçesi'ne bağlı Fatma Sultan Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin koruma amaçlı uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı..

Kuzey Marmara Otoyolu Ömerli Mahallesi imar değişikliği askıda!

Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Etkilenme Bölgesi, Hüseyinli ve Sırapınar Köyleri ile Ömerli Mahallesi Batı bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Hüseyinli Mahallesi imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Etkilenme Bölgesi, Hüseyinli Mahallesi bir kısım parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı.

Tahtakale Mahallesi imar planları Haberi

Tahtakale Mahallesi imar planları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 24 Mayıs 2022 tarihli ve 3439568 sayılı yazısı ile; 29.12.2021 tarihinde onaylanan İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy (Tahtakale) Mahallesi'nde Yer Alan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planına yapılan itirazlar/talepler değerlendirilerek Bakanlık Makam Olur’u ile bahse konu planlar kısmen kesinleştirilmiş olup, itirazlar/talepler kapsamında değişiklik yapılması uygun bulunan kısımlara ilişkin hazırlanan İstanbul İli,  Avcılar İlçesi,  Firüzköy  (Tahtakale)  Mahallesi’nde Yer Alan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planına Yapılan İtirazlar Kapsamında Hazırlanan NİP-34859705 numaralı 1/5000 Ölçekli Nazım ve UİP-34017315 numaralı 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun, 1...