04 / 05 / 2024

Tahtakale ve Altınşehir kentsel dönüşüm projesi

Tahtakale ve Altınşehir kentsel dönüşüm projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tahtakale ve Altınşehir kentsel dönüşüm projelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Tahtakale ve Altınşehir dönüşüm ön yeterlilik ihalesi bugün yapılacak.

Ünlü ekonomist açıkladı! Dolar kuru ne zaman patlar? Bu tarihten sonra altın ve dolarla borçlanmayın!

​​​​​​​Merkez Bankası’nın politika faiziyle ilgili kararının ardından, dolarda yükseliş sürerken, altının gramı yatay seyrediyor. Yükseliş için seçim sonrası beklenirken ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu’ndan farklı bir açıklama geldi. İşte Şatıroğlu’nun dolar ve altın için verdiği tarih…

İslam Memiş hem tarih hem rakam verdi ve 'Gram altın geri çekilecek' dedi! Altını olanlar, altın alacaklar hemen bakın!

Altın alacaklar ve altını olan binlerce kişi, gram altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, hem tarih hem rakam verdi ve 'Gram altın geri çekilecek' dedi. İşte o kritik açıklama...

22 Şubat altın bilezik fiyatları ne kadar? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL? Altın bilezik almak isteyenler dikkat!

Son dakika altın ve altın bilezik fiyatları 22 Şubat Perşembe günü yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 22,18 ve  14 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç TL? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. 22 Şubat 2024 son dakika altın bilezik fiyatları.

İslam Memiş bu haftayı işaret etti! Elinde dolar ve altın olanlara seslendi! Uyanın...

Altın ve dolar piyasası bu haftaki kritik gelişmelere odaklandı. Bu hafta Merkez Bankası faiz kararı açıklanacak. İslam Memiş, yatırımcıları uyararak, ''uyanın'' diyerek seslendi.

Faiz, dolar, euro, borsa ve altın! Hangi yatırım aracı 2-3 sene sonra ev aldırabilir?

Konuta ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Günümüzde konut fiyatları çok yüksek ve kiraların da çok artmasından kaynaklı olarak, vatandaşlar barınma konusunda büyük sorun yaşıyor. Konut almak isteyenler birikimlerini altın, dolar, euro gibi yatırım araçlara yapıyor.

Altın fiyatlarında son dakika: 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 24 Ekim Salı altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de düşmeye devam etti. Vatandaşlar son dakika altın ve altın bilezik fiyatlarını yakından takip ediyor.  Peki 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları kaç TL? 24 Ekim 2023 Salı altın bilezik fiyatları. 

Altın fiyatlarında son durum: 22,18 ve 14 ayar altın bilezik ne kadar? 29 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam etti. Vatandaşlar son dakika altın ve altın bilezik fiyatlarını yakından takip ediyor.  Peki 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 29 Eylül 2023 Cuma altın bilezik fiyatları. 

Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları: 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Vatandaşlar Kapalıçarşı altın ve altın bilezik fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Peki 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül 2023 Pazartesi altın bilezik fiyatları. 

22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları: 14-18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Altın bilezik almak isteyenler acil...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Gözler altın ve altın bilezik fiyatlarına çevrildi. Peki 14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları.

Altını olan dönüp bir daha bakacak! 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları!

Son dönemde, 19 Ağustos 2023 tarihindeki altın fiyatlarının düşmesi ve altının neden bu düşüşü yaşadığı sorusu ön plana çıkmış durumda. Peki, altın fiyatları ne kadar?  İşte 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları...

Borsada kar satışları geldi! BIST 100 endeksi düştü, döviz ve altın yükseldi!

Borsa günü düşüşle kapatırken, altın ve döviz piyasalarındaki hareketlilik sürüyor. BIST 100 endeksi kar satışlarıyla yüzde 0,51 oranında değer yitirirken, dolar, euro ve altın fiyatlarında yukarı doğru seyir sürüyor.

Faiz ve borsa yükseldi, dolar ve altın rekor kırdı! En çok kazandıran hisseler 17-21 Temmuz'da parlayanlar listesinde!

17-21 Temmuz haftasında Borsa İstanbul dalgalıydı. Yatırımcılar, karmaşık tablo ve yükseliş-düşüşlerle karşılaştı. Merkez Bankası faiz kararları dolar/TL kurunu rekor seviyelere taşıdı. Dolar ve altın fiyatları da oynak seyretti.

Dolar kurundaki artış altına değer kazandırdı! Yatırımcılar dikkat: Altın ve dolarda yükseliş devam ediyor!

Dolar ve altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Dolar arttıkça altında yükseliyor. Peki, dolar ve altın bugün ne kadar oldu? İşte detaylar...

Tahtakale ve Altınşehir kentsel dönüşüm projesi Haberi

Tahtakale ve Altınşehir kentsel dönüşüm projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Avcılar Tahtakele ve Başakşehir Altınşehir bölgelerinde kentsel dönüşüm için çalışmalar devam ediyor.


2 yıllık bekleyişin sonunda hayata geçirilecek olan Tahtakale ve Altınşehir kentsel dönüşüm projesi için kentsel dönüşüm tasarımları üzerinde çalışılıyor. 


Tahtakale ve Altınşehir projeleri için Dönüşüm Master Planı İle Uygulama Rehberi ve Kentsel Tasarım Projelerinin Hazırlanması Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesinin ilk oturumu 4 Temmuz tarihinde ikinci oturumu ise 31 Ağustos tarihinde gerçekleştirilmişti. 


167 hektar alanının yenileneceği Tahtakale ve Altınşehir kentsel dönüşüm projesinde master planı ile uygulama rehberi ve kentsel tasarım projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alım işi ön yeterlilik ihalesi bugün saat 11:00'da gerçekleşecek. 


Öznur YASLI /...