06 / 05 / 2024

tahtalı havzası kaçak yapı

tahtalı havzası kaçak yapı

İZSU Genel Müdürlüğü, Tahtalı Havzası’nda kendi sorumluluk alanında kalan hiçbir yapıya imar izni vermediğini, bugüne kadar havzada 530 kaçak binanın yıkımının yaptığını, 23 Ekim 2013 tarihinde de 12 binanın daha yıkımının yapılacağını açıkladı.

Büyükçekmece içme suyu havzasındaki kaçak yapılar yıkıldı!

İstanbul Büyükçekmece Göl'ünde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti.

Kocaeli'deki kaçak bungalov evlerin yıkımında gerginlik!

Kocaeli Yuvacık Barajı'nın havzasındaki bir işletmenin kaçak bölümleri ekipler tarafından yıkılmak istenince, arbede yaşandı.

Yuvacık'ta kaçak yapılaşmayı önlemek için toplantı düzenlendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğünce Yuvacık Baraj Havzasında kaçak yapılaşmayı önlemek ve bölge halkını baraj koruma alanları konusunda bilgilendirme amaçlı, mahalle muhtarları ile görüşüldü.

Kocaeli Baraj havzasında kaçak yapıya izin yok!

Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğünce Yuvacık Baraj Havzasında kaçak yapılaşmayı önlemek ve bölge halkını baraj koruma alanları konusunda bilgilendirme amaçlı, mahalle muhtarları ile görüşüldü.

Yuvacık'ta kaçak yapılaşmaya izin yok!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli, Yuvacık Baraj Havzasında Kaçak yapılaşmanın önlemesi hususunda bölge muhtarlarını ziyaret etti...

İZSU Genel Müdürlüğü: Sorumluluk alanımızda kaçak yapıya izin vermeyiz!

İZSU Genel Müdürlüğü, Tahtalı Havzası’nda kendi sorumluluk alanında kalan hiçbir yapıya imar izni vermediğini, bugüne kadar havzada 530 kaçak binanın yıkımının yaptığını, 23 Ekim 2013 tarihinde de 12 binanın daha yıkımının yapılacağını açıkladı.

Tahtalı Havzası’nda 530 kaçak bina yıkıldı!

İZSU Genel Müdürlüğü, Tahtalı Havzası’ nda, bugüne kadar havzada 530 kaçak binanın yıkımının yaptığını, 23 Ekim 2013 tarihinde de 12 binanın daha yıkımının yapılacağını açıkladı.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek 16 ayrı kaçak yapı dosyası nedeniyle ceza mahkemesi yolunda

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Danıştay 1. Daireye başvurarak, hakkında soruşturma izni verilen iki adet kaçak yapıya ilişkin soruşturma izni verilmesi kararının iptali amaçlı dava açmıştı...

Tarsusta kaçak kazı yapan 7 kişi tutuklandı

Mersinin Tarsus ilçesi'nin Yeşil Mahalle'sinde özel bir vakıf arazisine ait alanda kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 10 şüpheliden 7si tutuklandı

Ahmet Şahin: Kentsel dönüşümle kaçak yapılaşma azaldı!

Yapı Endüstri Merkezi'nde konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, kentsel dönüşümle gecekondu ve kaçak yapılaşmaya yönelme imajının kırıldığını belirterek, "Artık gecekondu yıkımları olaylarla değil törenlerle gerçekleştirilmektedir" dedi

Eskişehir'deki kaçak villalar için yönetmelik değişti!

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Karacaşehir köyünde kaçak olarak inşa edilen villaların, Büyükşehir ve Odunpazarı belediyelerinin yaptığı yönetmelik değişikliğiyle kurtarıldığı ileri sürüldü

Adana'da Belediye Meclis Üyesi'ne kaçak villa cezası!

Adanada, AK Partili Büyükşehir ve Çukurova İlçe Belediye Meclis üyesi Levent Özveren ile turizmci eşi Müge Sürmeli Özveren, kamu arazisine kaçak villa yaptıkları iddiasıyla 10ar ay hapis cezasına çarptırıldı. Çiftin cezaları ertelendi.

Arnavutköy Belediyesi kaçak yapıları yıktıracak!

Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol  Müdürlüğü, ilçede 2007 ve 2010 yılında yapılmış kaçak binaların yıkılması işini yaptırmak üzere ihale düzenlediğiniduyurdu

tahtalı havzası kaçak yapı Haberi

tahtalı havzası kaçak yapı


Yapılan açıklamada, orta ve uzun mesafeli koruma alanlarında sorumluluğun ilçe belediyelerinde olduğu belirtilerek, “İZSU denetim ekipleri, 2012 yılında binada tadilat yapıldığını tespit ederek tutanak tutu. İlgili ilçe belediyesi tarafından binanın mühürlendiği ve yıkılacağı belirtildi.  İZSU’nun sorumluluk alanı; koruma havzası, kısa mesafe koruma alanı ve dere mutlak koruma alanlarındadır. İZSU, tüm koruma alanında denetimlerini yapmakta ve kendi sorumluluk alanlarında görevini yerine getirmektedir. Bugüne kadar sorumluluk alanımızda 530 kaçak yapının yıkımını yaptık. 23 Ekim 2013 tarihinde, 12 binanın daha yıkımını gerçekleştireceğiz” denildi. 


1. sınıf kalitede

İZSU’dan yapılan açıklamada, kente sağlıklı içme suyu sağlamak için Tahtalı Barajı’nda düzenli kontrol ve denetimlerin yapıldığı, haftada bir kez alınan numunelerde, suyun “A1 sınıf içilebilir su” kalitesinde çıktığı belirtildi. 



İzmir Büyükşehir...