02 / 05 / 2024

Tahtalı

Tahtalı

İZSU Genel Müdürlüğü, Buca ilçesine bağlı Kaynaklar Mahallesi'nden geçen Tahtalı Çayı'na kanal sularının karıştığı iddialarına karşı, baraj gölünden ve derelerden alınan numunelerin standartlara uygun olduğunu bildirdi.

TOKİ Kilis başvuruları resmen başladı! Kilis'te 180 ay vadeyle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kilis Merkez Tahtalı Mahallesi'nde yer alan 37 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ'den Kilis'te 1086 lira taksitle konut fırsatı! 180 ay vadeyle 2+1 daire!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kilis Merkez Tahtalı Mahallesi'nde yer alan 2 oda 1 salon konutları yarın itibariyle satışa çıkarıyor. Projedeki konutlar için 180 ay vade sağlanıyor.

TOKİ Kilis 168 konut ihalesi yarın!

Kilis İli, Merkez İlçesi, Tahtalı Mahallesi 168 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kilis 168 konut ihalesi 14 Ağustos'ta!

Kilis İli, Merkez İlçesi, Tahtalı Mahallesi 168 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kilis'e 168 yeni konut müjdesi!

Kilis İli, Merkez İlçesi, Tahtalı Mahallesi 168 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Mahir Emlakçılık Organizasyon ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir Emlakçılık Organizasyon ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Tahtalı tarafından kuruldu.

Bitlis Güroymak 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Güroymak İcra Dairesi Müdürlüğü, Bitlis ili, Güroymak ilçesi, Tahtalı Köyü, Velican Mevkii, 107 ada, 10 parsel numaralı arsayı 6 milyon 838 bin 275 TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Kilis Merkez Tahtalı kura çekilişi 18 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kilis Merkez Tahtalı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 18 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kilis Merkez Tahtalı 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kilis Merkez Tahtalı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kilis Merkez Tahtalı 2019 başvuru şartları neler? İşte Kilis Merkez Tahtalı 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Tahtalı Park Deluxe projesi Mudanya'da yükseliyor!

Tahtalı Grup İnşaat AŞ tarafından, yeşili, temiz havası ve huzurlu ortamıyla bilinen Bursa'nın Mudanya ilçesinde hayata geçirilen Tahtalı Park Deluxe projesi, eşsiz konumu ve yüksek yatırım getirisi vaadiyle dikkat çekiyor.

Kocaeli Rıza Bey Konağı gün yüzüne çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince Tahtalı Mahallesi’nde yer alan Beş Divanlı Rıza Bey Konağı’nın yenilenmesi için bir ihale düzenledi.

Bursa'daki 4 asırlık cami büyükşehirle hayat buldu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce tarihi ve kültürel miras yatırımları çerçevesinde orijinaline uygun olarak restore edilen 4 asırlık Tahtalı Köyü Camii, tekrar hizmete açıldı.

Olympos Teleferik denizle zirveyi birleştiriyor!

Dünyanın en uzun ikinci, Avrupa`nın en uzun teleferiği, Akdeniz'i ve 2 bin 365 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı'nın zirvesiyle birleştiriyor.

Tahtalı Haberi

Tahtalı

İZSU'dan yapılan yazılı açıklamada k söz konusu kaynaklardaki içme suyunun İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İZSU tarafından haftalık olarak denetlendiği belirtildi. Açıklamada, İzmir genelinde 80 noktadan alınan numunelerin "İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik" standartlarına göre uygun olduğu vurgulanarak, şu ifadelere yer verildi: "Bu kaynaklardaki sular içilebilir su kalitesindedir. Hem derelerden hem Tahtalı Baraj Gölü'nden alınan numuneler  standartlara uygundur. Tahtalı, Balçova barajlarınm dan temin edilen içme ve kullanma suyu, her iki yerde bulunan içme suyu arıtma tesislerinde arıtıldıktan sonra şebekeye verilmektedir. Ayrıca Tahtalı Barajı'na akan derelerden de numuneler alınmaktadır. Dere numuneleri de standartlara uygun olup içme suyunu tehdit edecek bir kirlilik söz konusu değildir."


Son...