27 / 04 / 2024

TAI İnşaat cami inşaatı işi

TAI İnşaat cami inşaatı işi

TAI İnşaat Ankara İli Kazan İlçesinde yer alan sosyal tesislerinde anahtar teslim usulü ile cami inşaatı işini ihale edecek. İhaleye iştirak etmek isteyenler 9 Eylül 2014 saat 11:00'ya kadar TAI İnşaat'a başvurmaları gerekiyor..

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Merkez Bankası'nın Levent'teki arsasında camii inşaatı başladı! 

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Merkez Bankası‘na ait olduğu belirtilen alana cami yapılabilmesi için arazinin mülkiyeti Milli Emlak‘a verildi. Caminin inşaatını ise ASL İnşaat üstlendi...

TOKİ Mardin Yeşilli Cami ihalesi yarın!

Mardi Yeşilli İlçesi Gül ve Tepebaşı Mahallesi 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Orta Asya'nın en büyük cami inşaatında sona gelindi!

Orta Asya'nın en büyük camisi olması öngörülen Duşanbe'deki cami inşaatında sona yaklaşılıyor. İnşaatına 2011'de başlanan ve bu yıl tamamlanması beklenen cami, avlusu ile 120 bin kişiyi ağırlayabilecek...

İzmir Ulu Cami'nin inşaatı Temmuz'da tamamlanacak! 

Ege Bölgesi'nin en büyük camisi olma özelliğini taşıyan Ulu Cami'nin kaba inşaatında sona gelindi.İnşaatın temmuz ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Emlak Konut'un 3 camisini Ilgın İnşaat yapacak! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı - Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada içi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi' nin sözleşmesini Ilgın İnşaat'la imzaladı.

Çamlıca Cami 58 gün sonra açılacak!

İnşaatında sona gelinen Çamlıca Cami 58 gün sonra yani 10 Haziran 2018 tarihinde düzenlenen törenle hizmete açılacak...

Tai Grup İnşaat İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Tai Grup İnşaat İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl İnce ve İlker Şengül ortaklığında kuruldu. 

Hoşdere Hayat Cami'yi Ilgın İnşaat yapacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi sözleşmesi Ilgın İnşaat'la imzalandı. Ilgın İnşaat 14 milyon 663 bin TL teklif vermişti.

Antalya Muratpaşa'daki otel inşaatı cami duvarını çatlattı!

Antalya'da Hacı Mehmet Durmaz Cami yanında devam eden otel inşaatı caminin duvarlarını çatlattı. Kur'an kursuna çocuklarını gönderen veliler endişeli....

Kepez'de cami inşaatı yapım işi ihale edilecek!

Kepez Cami İnşaatı Betonarme İmalatının Yaptırılması yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunumu. 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

TAI İnşaat cami inşaatı işi Haberi

TAI İnşaat cami inşaatı işi

TAI İnşaat Ankara İli Kazan İlçesinde yer alan sosyal tesislerinde cami inşaatı işini ihale edecek. Anahtar teslim usulüyle yapılacak olan ihaleye katılmak isteyenler 750 TL karşılığında ihale dökümanını 1 Eylül 2014 saat 16:00'ya kadar temin etmeleri gerekiyor.


İhaleye katılacak isteklilerin tekliflerini en geç 9 Eylül 2014 saat 11:00'e kadar Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş, Fethiye Mahallesi, Havacılık Bulvarı, No:17 Kazan/Ankara adresine teslim etmesi gerekiyor.


İhale İlanı


TAI İnşaat İhalesi İlanı


Şirkerimizin Ankara-Kazan sosyal tesislerinde götürü bedel anahtar teslim usulü ile Cami İnşaatı yaptırılacaktır. İhale dökmanı 750 TL karşılığında, 1 Eylül 2014 saat 16:00'ye kadar aşağıdaki adresten temin edebilecektir. İstekliler ihale konusu işin teklif isteme dokümanını TUSAŞ İnternet adresinden (www.tai.com.tr) görebilirler.


Telifler en geç 9 Eylül 2014, tarihi saat 11:00'e kadar...