06 / 05 / 2024

TAI Uydu Test Merkezi

TAI Uydu Test Merkezi

3. Boğaz Köprüsü, 3. Havalimanı, Körfez Geçit Köprüsü ve Ankara’da bulunan TAI Uydu Test Merkezi’ne canlı bağlantı gerçekleştirilecek.

Gebze-Halkalı Banliyö Hattı'nda test sürüşü yapıldı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gebze-Halkalı Banliyö Hattı'nda test sürüşü gerçekleştirdi...

Sirkeci-Halkalı tren hattında test sürüşü başladı!

İstanbul Ankara yüksek hızlı tren hattına entegre edilmesi için kapatılan, Halkalı-Sirkeci arasında süren banliyö tren hattındaki çalışmalarda sona doğru gelinirken, güzergahta test lokomotiflerinin sürüşü de başladı.

Toyslab Test Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Toyslab Test Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 240 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Öztürk tarafından kuruldu. 

Tai Grup İnşaat İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Tai Grup İnşaat İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl İnce ve İlker Şengül ortaklığında kuruldu. 

Konak Tramvayı'nda test sürüşleri başladı!

Hat imalatları tamamlanan Konak tramvayında test sürüşleri başladı. Halkapınar-Üçkuyular arasındaki ilk seferin yolcuları ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmirli gazeteciler oldu.

Mekke-Medine Hızlı Tren Hattı'nda test sürüşleri başladı!

5 istasyondan oluşacak olan Suudi Arabistan'da Mekke-Medine Hızlı Tren Hattı'nda test sürüşleri başladı.

Konutta test sürüşünün detayları!

Son günlerde sık sık gündeme gelen ‘önce kirala, sonra al’ modeli ev almak isteyen vatandaşlar tarafından oldukça merak edilir hale gelirken, inşaat sektörünün önde gelen isimleri 'konutta test sürüşü'nün sakıncalarını ortaya koydu...

Konak Tramvayı'nın test sürüşü yapıldı!

Konak Tramvayı, minimum hızda gerçekleştirdiği ilk gabari test sürüşünü İzmirlilerin alkışları arasında başarıyla tamamlayarak sosyal medyada gündem oldu.

Sivas-Ankara YHT Hattı'nda test sürüşleri 2019'da başlıyor!

2015 yılında hizmete açılması planlanan Sivas-Ankara YHT Hattı'nda test sürüşleri 2019 yılında başlıyor.

Sivas-Ankara YHT'nin test sürüşleri 2019'da başlayacak!

Sivas-Ankara YHT hakkında bilgi veren AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk, "Tünelde ve güzargahta eksiklikler var. Ama hedefimiz en kötü şartlarda, ticari olmasa bile 2019 yılında test sürüşlerine başlamak" dedi.

Ankara-İzmir YHT test sürüşleri 2018'de başlıyor!

İzmir ile Ankara arasındaki tren yolculuğu süresini 3.5 saate indirecek olan İzmir-Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) projesinin test sürüşleri 2018 yılında başlayacak. 

Eurofins Tüketici Ürünleri Test Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eurofins Tüketici Ürünleri Test Hizmetleri Anonim Şirketi S.R.Ernest Barru ve Mehmet Cem Çzen ortaklığında 3 milyon 360 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nda test sürüşü yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Bakü'den kalkan bir trenin kesintisiz şekilde Tiflis’ten Kars’a gitmesine test anlamında eşlik ediyoruz" dedi.

TAI Uydu Test Merkezi Haberi

TAI Uydu Test Merkezi

Uydu, Uzay ve Teknoloji Günleri powered by TÜRKSAT etkinliği, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (MÜSİAD) stratejik ortaklığında 11-12 Aralık 2015 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Etkinliğin açılışını T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanı Fikri Işık gerçekleştirecek.

Açılışta, dünyada ilk kez halka açık, 4K telekonferans ile TÜRKSAT 4B uydusundan ilk yayın yapılacak ve İstanbul’da yapımı devam eden 3. Boğaz Köprüsü, 3. Havalimanı, Körfez Geçit Köprüsü ve Ankara’da bulunan TAI Uydu Test Merkezi’ne canlı bağlantı gerçekleştirilecek. 

Uydu, Uzay ve Teknoloji Günleri powered by TÜRKSAT etkinliği, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)’ın stratejik ortaklığında 11-12 Aralık 2015 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma,...