15 / 05 / 2024

takın akan arsaları

takın akan arsaları

Hayatını kaybeden ve dün son yolculuğuna uğurlanan Tarık Akan ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Usta oyuncunun ağabeyi Turgut Üregül'ün, vekaletle Akan'dan habersiz olarak mallarını sattığı ileri sürüldü.

Lapseki'de 49 adet konut ile Gebze'de 13 arsa satılıyor! Taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Çanakkale Lapseki ve Kocaeli Gebze'de yer alan toplam 53 adet gayrimenkul satılıyor. Peki söz konusu konutların ve arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Başkentte 30 adet sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar bu tarihe dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Oğulbey Mahallesinde yer alan 30 adet küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşın'daki arsaları fiyatları ne kadar, büyüklükleri kaç metrekare? 

Merzifon Belediyesi 2 adet arsa satacak!

Amasya ili, Merzifon Belediye Başkanlığı 2 adet arsa satacağını duyurdu. Arsaların yüz ölçümü ve tahmini bedelleri belli olurken, ihale tarihinin de 7 Kasım olduğu açıklandı.

Arsa almak isteyenler dikkat! Belediye 26 adet arsayı satışa çıkardı!

Arsa almak isteyenler dikkat! Iğdır’da Belediye 26 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Arsaların satış ihalesi 12 Ocak 2023’te 2886 Sayılı Dik, Açık Teklif Usulü ile yapılacak.

Tüketiciler Birliği ev sahiplerini uyardı: Perde takın!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin, ev sahiplerini dolandırıcılara karşı uyardı. İşte merak edilen detaylar!

Takın Teknik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Takın Teknik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Amın tarafından kuruldu.

Akan çatı nasıl tamir edilir? 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında sitelerdeki apartmanların akan çatı sorunlarını kaleme aldı. 

TOKİ'den Karatay'a 637 dükkan! İhalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Karatay 637 dükkan ihalesi yarın!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 637 dükkan! İhalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Karatay 637 dükkan ihalesi yarın!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya 768 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi, 2.Etap 38 Adet Sanayi Yapısı (720 Sanayi Dükkanı), 4 Adet Ticari Yapı (48 Adet Ticari Dükkan), 1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Konya Karatay'a 768 yeni dükkan!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi, 2.Etap 38 Adet Sanayi Yapısı (720 Sanayi Dükkanı), 4 Adet Ticari Yapı (48 Adet Ticari Dükkan), 1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

takın akan arsaları Haberi

takın akan arsaları

Tarık Akan'ın ağabeyi Turgut Üregül, ölüm haberinin ardından Amerikan Hastanesi'nin önünde isyan etmiş ve "Cenazeyle ilgili bilgileri bana vermiyorlar, ayıptır. Cenazeyi Nazım Hikmet Kültür Merkezi sahiplenmiş, benden kaçırıyorlar. Açıklama yapan yok, basın burada" demişti. Usta sanatçının oğlu Barış Üregül ise yaptığı açıklamada, "Biz son anına kadar babamızın yanındaydık. Onun bütün cenaze işlemleriyle ilgileniyoruz. Başka konuşmaları lütfen ciddiye almayın. Onun tek ailesi biziz" ifadelerini kullanmıştı. Bütün bu yaşananların ardında çok ilginç bir gerçek çıktı.


Uçankuş'un haberine göre; Tarık Akan'ın, ağabeyi yüzünden başının birçok kez derde girdiği öğrenildi. Turgut Üregül'ün, ünlü oyuncunun vekaletiyle ondan habersiz birçok malını ve arsasını sattığı ve aldığı paraları da harcadığı öne sürüldü. Buna rağmen Tarık Akan'ın, ağabeyine çimento, inşaat gibi birçok kez alanda iş kurduğu ancak Turgut...