30 / 04 / 2024

TAKK Daire Başkanlığı

TAKK Daire Başkanlığı

Eskişehir Yolu'nda 8 kilometrelik alanda peyzaj yapım işi TAKK Daire Başkanlığı tarafından 19 Ağustos'ta saat 10.00'da ihaleye çıkıyor. İhale sonrası iş 430 günde tamamlanacak.

İBB İmar Daire Başkanlığı açıkladı: İstanbul'daki 164 bin hektarlık alanda kentsel dönüşüm var!

İBB İmar Daire Başkanlığı yaptığı açıklamada İstanbul’un her iki yakasında yer alan 15 ilçede toplam 164 bin 58 hektar alanı kapsayan 21 proje alanında kentsel dönüşüm proje çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Tayfun Kahraman, İBB Deprem Risk Yönetimi Daire Başkanı oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevine Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Kahraman'ı atadı...

Pelin Alpkökin İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Raylı Sistemler Daire Başkanlığına,  Japonca ve İngilizce bilen Doç. Dr Pelin Alpkökin’i atandı.

Gürkan Akgün İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yeni görevlendirmeler yapıldı. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na Gürkan Akgün getirildi.

Darülaceze Başkanlığı'ndan kiralık 34 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı daire ve işyerlerini kiraya verecek. 34 adet taşınmazın kiralama ihalesi, 11 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:00'te yapılacak...

Hatay MİT Daire Başkanlığı Binası'nın alanı imara açıldı!

Antakya’da bulunan Hatay MİT Daire Başkanlığı Binası’nın alanı Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri sonucunda Bakanlar Kurulu kararıyla imara açıldı. 

Balıkesir Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni binasında!

Çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı.

Tekirdağ Kentsel İyileştirme Başkanlığı'nın çalışmaları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarına tam gaz devam ediyor.

Tekirdağ Etüd Proje Başkanlığı'ndan değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Etüd Proje Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Emlak İstimlak Başkanlığı'ndan değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarına son sürat devam ediyor.

Erzurum Zabıta Daire Başkanlığı'na yeni hizmet binası!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulabilmesi amacıyla Kombina Caddesi üzerinde bulunan, tarihi dokuya sahip 874 metrekare oturum alanı olan taş yapı, Zabıta Daire Başkanlığı hizmet binası olarak restore edildi.

Kadıköy Belediyesi'nden Milli Emlak Daire Başkanlığı'na dava!

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy’deki son kamu arazilerinden biri olan Merdivenköy mahallesindeki 894 metrekare arsayı ihale usulü satan Milli Emlak Daire Başkanlığı'na dava açtı.

Kadıköy Belediyesi, Milli Emlak Daire Başkanlığı'na dava açtı!

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy’deki son kamu arazilerinden biri olan Merdivenköy mahallesindeki 894 metrekare arsayı ihale usulü satan Milli Emlak Daire Başkanlığına dava açtı.

TAKK Daire Başkanlığı Haberi

TAKK Daire Başkanlığı


TAKK Daire Başkanlığı; Eskişehir Yolu'nda 8 kilometrelik alanda peyzaj yapacak. Açık ihale usulü yapılacak ihale; 19 Ağustos'ta saat 10.00'da gerçekleştirilecek. 


Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. Ardından 430 günde tamamlanacak. 


İhale; DSİ 5. Bölge Müdürlüğü Proje ve İnşaat Şube Müdürlüğü'nde yapılacak. 


İHALE İLANI:


PEYZAJ ALIMI DEVLET SU İŞLERİ V. BÖLGE MD. ESKİŞEHİR YOLU 8 KM. - Evrak No: 443453


PEYZAJ YAPTIRILACAKTIR


DSİ 5. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ - ANKARA


TAKK DAİRESİ BAŞKANLIĞI REKREASYON ALANI PEYZAJ İŞLERİ yapım işi 4734 sayılı Kamu


İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/83244


1-İdarenin


a) Adresi Mustafa Kemal Mah. 2151/1 Söğütözü ÇANKAYA/ANKARA


b) Telefon ve faks numara: 3122197700 - 3122197800


c) Elektronik Posta Adresi [email protected]


ç) İhale...