16 / 05 / 2024

Taksim Camisi ne zaman

Taksim Camisi ne zaman

Taksim Camisi projesi havadan görüntülendi. Caminin çekilen görüntülerinde kazık çakma işlemlerinde sona gelindiği görülüyor.

İş GYO Taksim Ofis Lamartine 2022 değeri belli oldu!

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının 2022 değeri belli oldu. Peki Taksim Ofis Lamartine 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Aynen taksim nedir? İşte detaylar!

Aynen taksim kavramını duyan pek çok kişi vardır. Ancak tam olarak ne anlama geldiği bilinmemektedir. İşte aynen taksime dair araştırılanlar!

Tapu taksim harcı 2022 ne kadar?

Tapu kütüğünde yapılabilen işlemlerden biri de taksim işlemidir. Bu sene tapu taksim işlemi yapacak vatandaşlar ödeyecekleri masrafı araştırıyor. Peki, tapu taksim harcı 2022 ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının pazar değeri 105 milyon 120 bin TL, yıllık toplam kira değeri 3 milyon 657 bin 180 TL, ortalama aylık birim kira değeri 77,18 TL olarak belirlendi. 

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri belli oldu. Peki İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın değeri ne kadar?

Çamlıca Camisi'nin maliyeti ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstanbul’un her yerinden görünecek” diyerek nitelendirdiği Çamlıca Camisi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından cami için harcanan miktar belirlendi. 

Taksim Cami ibadete açıldı!

2017'de temeli atılan Taksim Camisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile ibadete açıldı.

Taksim Camisi'nin açılışı ertelendi!

Ramazan'ın son Cuması açılması beklenen Taksim Camisi'nin açılışı 28 Mayıs tarihine ertelendi. 

Taksim Camisi bu Cuma açılıyor!

4 sene önce temeli atılan Taksim Cami açılışa hazırlanıyor. Cami Ramazan'ın son Cuma'sında ibadete açılacak. 

Taksim Gezi Parkı ne olacak?

Taksim Gezi Parkı’nın İBB'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Gezi Parkı için yeni projeler hayata geçireceği iddia edildi.

Elazığ Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atıldı!

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde yaşanan 6,8 büyüklüğüne sahip depremde ağır hasar aldıktan sonra yıkılan Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atma töreni düzenlendi.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın maliyeti 1.8 milyar TL!

Çamlıca Camisi’ne metro yapılabilmesi için saatte 32 bin yolcuya ihtiyaç olduğu halde 3 binde kalan, projeyi israf sebebiyle İBB’nin iptal ettiği ortaya çıktı. Proje yeni haliyle, 192 milyon Euro'ya yani yaklaşık 1.8 milyar TL'ye mal olacak.

Taksim Camii 13 Nisan'da açılacak! Yüzde 95'i bitti!

Taksim Camisi inşaatında sona geliniyor. Şerefeler tamamlanıp iskeleler kaldırılınca cami ve minare göründü. Yüzde 95’i biten caminin Ramazan ayına (13 Nisan) yetişeceği açıklandı.

Taksim Camisi ne zaman Haberi

Taksim Camisi ne zaman

Sur Yapı tarafından Taksim'de inşa edilen Taksim Camisi'nde inşaat çalışmaları hızla ilerliyor. İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Kurulu’nda görüşülüp onaylanan caminin  inşaat çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Görüntülerde kazık çakma işlemlerinde sona gelindiği görülüyor.


49 yıldır devam eden yapılıp yapılmaması ile ilgili süren tartışmaların ardından nihayet hayata geçirilecek olan Taksim Camisi’nin zemin üstü bina yüksekliği 20.70 metre kubbe yüksekliği 9.6 metre toplam mahya yüksekliği 30.3 metre olacak.


Taksim Camisi'nin inşaatı tamamlandığında aynı anda zemin katta 960 kişi ibadet edebilecek. Otopark olarak tasarlanan yeraltında bulunan üç katta toplam 165 araç park...