27 / 04 / 2024

taksim eğitim ve araştırma hastanesi son durum

taksim eğitim ve araştırma hastanesi son durum

Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Bektemür, "Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bölgesel hastane olmaya devam edecek. Bölgede sağlık hizmeti açısından elzem bir sağlık kurumu" dedi.

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman yıkılacak?

Yıkılıp yeniden yapılmak üzere bir yıl önce boşaltılan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti merak ediliyor. Yıkım tarihi henüz netleşmedi. Ancak yıkımın çevreye zarar vermemesi için kademeli bir şekilde yapılacağı açıklandı...

Pamira Turizm Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pamira Turizm Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Doğaner tarafından kuruldu. 

Çankırı'da inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri mecliste!

2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önerhesi hazırladı. CHP'li Tanrıkulu konuyu meclis gündemine taşıdı...

Csu Yapım Eğitim Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csu Yapım Eğitim Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mutlu tarafından kuruldu.

Kampüs 34 Eğitim Ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kampüs 34 Eğitim Ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Veli Şimşek, Yusuf Kıyagan ve Selçuk Nirce ortaklığında kuruldu.

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin ortak girişimiyle KTÖS Genel Merkezi’nin yanında eğitim ve kültür kompleksi inşa ediliyor.

Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri üst hakkı yönetmeliği!

Kamu Taşınmazları Üzerinde Eğitim ve Yurt Faaliyetleri İçin Üst Hakkı Tesis Edilmesine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'nin bugünkü sayısınd yer aldı..

Dernekler kamu taşınmazları üzerinde eğitim ve yurt binası yapabilecek!

Kamu Taşınmazları Üzerinde Eğitim ve Yurt Faaliyetleri İçin Üst Hakkı Tesis Edilmesine İlişkin Yönetmelikte yapılan düzenlemeye göre, dernekler kamu taşınmazları üzerinde eğitim ve yurt binası yapabilecek...

Neşeli Günler Eğitim Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kalamış Şubesi kuruldu!

Neşeli Günler Eğitim Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kalamış Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Network Eğitim ve Reklam Danışmanlık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Network Eğitim ve Reklam Danışmanlık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Güven Ordun tarafından kuruldu. 

Pendik Çamlık Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Pendik Belediyesi tarafından tüm engelli gruplarına ve ailelerine hizmet vermek için inşa edilen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. Çamlık Mahallesi’nde her ihtiyaçları düşünülerek yapılan merkezin yaz sonunda açılması hedefleniyor.

Lidart Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lidart Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Tekin ve Reza Molk Areı ortaklığında kuruldu. 

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeniden açıldı!

2015'te yıkılarak yeniden inşa edilen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bugün itibariyle tekrar hizmet vermeye başladı...

taksim eğitim ve araştırma hastanesi son durum Haberi

taksim eğitim ve araştırma hastanesi son durum

Güven Bektemür, eski binanın fiziki olarak ciddi sorunları olduğuna işaret ederek, "Acile ambulans giremiyordu. Asansörleri, ameliyathaneleri problemliydi. 

Amacımız hem hastanın hem de çalışanın konforunu sağlamak. 

Çünkü çalışanlar mutlu olmadığı zaman hastalara o mutluluğu yansıtamıyorlar" diye konuştu. 


Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Bektemür, "Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bölgesel hastane olmaya devam edecek. Bölgede sağlık hizmeti açısından elzem bir sağlık kurumu" dedi.


Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. 

Dr. Güven Bektemür, Beyoğlu bölgesine bağlı sağlık kurumlarında devam eden revizyon ve şehir hastanelerinin yapımı çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bektemür, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin, bölgesel hastane olma niteliğini devam ettireceğini belirterek, "Hastane ile çıkan haberler en başından itibaren spekülatif haberlerdir. Burada bir AVM'nin yapılacağı söylentileri, olayı iyice karıştırdı. Biz başından beri buraya hastane...