14 / 05 / 2024

Taksim İstanbul Hotel Mükemmeliyet Sertifikası

Taksim İstanbul Hotel Mükemmeliyet Sertifikası

Taksim İstanbul Hotel seyahat sitesi TripAdvisor'tan Mükemmeliyet Sertifikası aldı...

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi açıldı!

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Alaca tarafından açıldı.

Millenium West İstanbul Hotel'in tercihi Daikin oldu!

Arke Yapı AŞ tarafından İstanbul Yenibosna’da başlayan Millenium West İstanbul Hotel projesinde büyük projelerin aranılan markası Daikin tercih edildi.

Barcelo Istanbul Hotel açıldı!

Barcelo Hotel Group Türkiye Genel Müdürü Hasan Ekmen yaptığı açıklamada, "Grup olarak Türkiye'ye çok inanıyor ve güveniyoruz. Bu doğrultuda önümüzdeki 5 yıl içerisinde 20 otele ulaşmayı ve yaklaşık 100 milyon avroluk bir yatırım gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.

Barcelo İstanbul kapılarını açtı!

Beş yıldızlı olarak hizmet  verecek olan Barcelo İstanbul, 1 Aralık 2018 tarihinde kapılarını açtı. Barcelo İstanbul Hotel'in binası Ciner Grubu'na yani Park Holding'e ait…

Gayrimenkul Hukuku Eğitimi 3 Kasım'da!

Prof. Dr. Saba Özmen eşliğinde Gayrimenkul Hukuku Eğitimi 3-4 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Taksim Point Hotel'de gerçekleştirilecek olan eğitim 12 saat sürecek. 

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Taksim İstanbul Şubesi açıldı!

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Taksim İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel açıldı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de hizmete açıldı.

MGallery, Türkiye’deki ilk otelini Karaköy’de açtı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği olan “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de 180 yıllık tarihi binada açıldı. 

JW Marriott İstanbul Hotel 200 milyon TL'ye mal olacak!

Ataköy İstanbul Turizm Merkezi’nde yükselecek otellerden ilki JW Marriott İstanbul Hotel&Conference Center 200 milyon TL'ye mal olacak

Babacan Holding, TALPA Dünya Pilotlar Günü Balosu’na sponsor oldu!

Babacan Holding, Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA’nın 26 Nisan’da düzenleyeceği Dünya Pilotlar Günü Balosu’na sponsor oldu. Etkinlik 26 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da Renaissance Polat İstanbul Hotel’de gerçekleşiyor.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Can Göktaş: Birçok yatırımcı otellerini satmayı düşünüyor!

The Ritz Carlton İstanbul Hotel Genel Müdürü Can Göktaş, ''Şu durumda borç ödeyen otellerin sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. Şu anda birçok yatırımcının tesisini satmayı düşündüğünü duyuyoruz.''dedi.

Taksim İstanbul Hotel Mükemmeliyet Sertifikası Haberi

Taksim İstanbul Hotel Mükemmeliyet Sertifikası

Dünyanın en popüler seyahat sitesi TripAdvisor, Taksim İstanbul Hotel'e 'Mükemmeliyet Sertifikası' verdi. CVK Hotels&Resorts Grubuma bağlı Taksim istanbul Hotel mükemmeliyet sertifikasını, 50 milyon ziyaretçisi ve 60 milyonu aşan yorum oranıyla dünyanın en popüler seyahat sitesinin değerlendirmesiyle aldı. Sitede yer alan otellerin yalnızca yüzde 10'unun almaya hak kazandığı ödül; farklı, sıra dışı ve kusursuz hizmet sunabilen işletmelere veriliyor. Taksim İstanbul Hotel'in kusursuz hizmeti tescillendi. 


Posta...