30 / 04 / 2024

Taksim Meydanı inşaatı

Taksim Meydanı inşaatı

Taksim Meydanı için kentsel tasarım yarışması düzenleniyor. Vatandaşların görüşlerini paylaşması için “kavuşma durağı” kuruldu. Bu alanda sergiler ve etkinlikler yapılacak.

Taksim Meydanı'nda inşaat yaza başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yıllardır tartışma konusu olan beton görüntüsü nedeniyle eleştirilen Taksim Meydanı'nda inşaatın yaza başlayacağını söyledi.

Konya Çumra Belediyesi 20.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Konya İli Çumra Belediye Başkanlığı, Konya Çumra Çaybaşu ve Meydan mahallelerinde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İşte detaylar...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler inşaatında son durum ne? 

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projede blok imalatları başladı. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden projedeki son durumu paylaştı...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında sevindiren gelişme!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt,  sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

AKM'nin inşaatı tamamlanıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Demir panoların kaldırılmasıyla projenin son hali ortaya çıktı. 

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Taksim Camii inşaatında bütçe iki katına çıktı!

SUR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Taksim Camii inşaatının bütçesiyle ilgili şunları söyledi: ''İnşaata başladığımızda dolar 3.6 TL idi. Şimdi malum. Son bir yılda emtia fiyatları kaynaklı maliyet artışı oldu. Önemli bir eser yaptık. Her şeyin en iyisi olsun istedik.''

Esenler'de kafaları karıştıran inşaat!

Dört Yaka Esenler Meydan projesinde “fazla inşaat hakkı” iddiaları gündem oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) tespit ettiği imara aykırılıklar ve usulsüzlüklere karşın projenin inşaatı devam ediyor. 

AKM ve Taksim Camii inşaatında sona yaklaşıldı!

Tarihi Taksim meydanında yüzyılın değişimi yaşanıyor. AKM ve Taksim Camii inşaatında sona yaklaşılırken, yeni yapıların şehre yeni soluk kazandırması planlanıyor.

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

Taksim Cami'nin inşaatında sona yaklaşıldı!

Taksim'de temeli 4 sene önce atılan ve ramazan ayı içerisinde ibadete açılması planlanan cami inşaatında sona yaklaşıldı...

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Taksim Meydanı inşaatı Haberi

Taksim Meydanı inşaatı

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Hakan, bugünkü yazısında ''Taksim Meydanı projesini' kaleme aldı. İşte o yazı...

Ekrem İmamoğlu yönetimi...

Taksim Meydanı için bir kentsel tasarım yarışması düzenliyormuş, vatandaş görüşlerini paylaşsın diye tuhaf bir strüktür kurulmuş, adına “kavuşma durağı” denilen bu yapı geçici olarak meydanda kalacakmış, burada sergiler ve etkinlikler de yapılacakmış.

Yahu ne gerek var bütün bunlara!

Al Taksim Meydanı’nın eski güzel, iç ferahlatan, yeşili bol, insani zamanlarını yansıtan fotoğraflarını...

Yap aynısını...

Strüktür, kavuşma durağı, etkinlik falan...

Valla ruhum daraldı ruhum!

Taksim Camisi yıl sonunda tamamlanacak!

Taksim Meydanı için flaş...