07 / 05 / 2024

Taksim ne zaman yapıldı

Taksim ne zaman yapıldı

1930 yılında Taksim Meydanı'nın tanzimine büyük bir gayretle başlanmış. Taksim Abidesi etrafında mermer havuz ile bahçe yapılacakmışsa da Belediye, havuzu inşa etmekten vazgeçmiş. Abidenin etrafında yalnız bahçe yapılacakmış.

Tarlabaşı 360 ne zaman bitecek?

Sıfır faizle 60 ay taksitlendirme yapılan Taksim 360 Evleri'nde konutlar 333 bin dolardan, rezidans daireler 450 bin dolardan satışa sunuluyor. Peki Tarlabaşı 360 ne zaman bitecek?

Taksim 360 ne zaman teslim?

Karma konseptte dizayn edilen Taksim 360 projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Projede sıfır faizle 60 ay taksitli ödeme avantajı sağlanıyor. Peki Taksim 360 ne zaman teslim?

Taksim 360 projesi ne zaman bitecek?

Konut, ofis ve ticari birimlere yer verilen Taksim 360 projesi dokuz adada, 952 bağımsız birimden meydana geliyor. Peki Taksim 360 projesi ne zaman bitecek?

Resim İstanbul Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Aylık taksitlerin 1.700 TL'den başlangıç gösterdiği proje konum bilgisi kapsamında Taksim'e 44 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Peki Resim İstanbul Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Ferko Signature ne zaman teslim edilecek?

Taksim'e 7 kilometre mesafede bulunan Ferko Signature Ofisleri 127 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje 2 bloktan oluşuyor. Peki Ferko Signature ne zaman teslim edilecek?

Denizİstanbul ne zaman teslim?

Tasarruf Sigorta Fonu tarafından satın alınan proje lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Proje toplam 4500 adet daireden meydana gelecek. Peki Denizİstanbul ne zaman teslim?

Ferko Signature Ofisleri teslimleri ne zaman?

2 blok şeklinde hayata geçirilen proje Ferko İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki Ferko Signature Ofisleri teslimleri ne zaman?

Levent Hisarüstü metrosu ne zaman açılacak?

Levent - Hisarüstü Metro hattı ile 16 dakikada Taksim’e, 23 dakikada Yenikapı’ya, 33 dakikada ise Üsküdar’a ulaşılabilecek. Peki Levent Hisarüstü metro hattı ne zaman açılacak?

Taksim Petek Residence ne zaman teslim?

Taksim Petek Residence projesindeki dairelerin fiyatları 500 bin dolardan başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 dubleks daireler bulunuyor. Peki Taksim Petek Residence ne zaman teslim?

Dap Taksim Petek Evleri ne zaman teslim?

Dap Taksim Petek projesinde daire teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek. Dairelerin 500 bin dolardan başlayan fiyatlarla satıldığı Dap Taksim Petek Evleri ne zaman teslim?

Taksim Tarlabaşı360 ne zaman teslim?

İstanbul Tarlabaşı Taksim'de yer alan proje Gap İnşaat imzası taşıyor. Projede metrekare birim fiyatlar 5 bin 500 dolardan başlıyor. Taksim Tarlabaşı360 ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içinde yer alıyor.

Dap Petek Taksim ne zaman teslim?

Dap Petek Taksim projesi, Dap Yapı tarafından 200 milyon TL'lik yatırımla İstanbul Avrupa Yakası Taksim'de yer alıyor. Dap Petek Taksim ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Topçu kışlası ne zaman yıkıldı?

İstanbul Taksim'de bugün Gezi Parkı'nın bulunduğu alanda yer alan topçu kışlası ne zaman yıkıldı? Yanıtı haberimizde...

Taksim ne zaman yapıldı Haberi

Taksim ne zaman yapıldı



Taksim Meydanı


Meydanda havuz yapılmasından vazgeçildi


  Dünkü nüshamızda Seyyahin Kongresi'ne yetişmek üzere Taksim Meydanı'nın tanzimine büyük bir gayretle başlandığını ve abide etrafında mermer havuz ile bahçe yapılacağını yazmıştık. Mermer havuzun inşası bu müddet zarfında kabil olmayacaktır. 

  Bu zaruret karşısında Emanet, havuzu inşa etmekten vazgeçmiştir. Abidenin etrafında yalnız bahçe yapılacaktır. Bütün inşaat mayısın 25'ine tamamlanacaktır.


Akşam Gazetesi 15 Mayıs 1930



Abdullah Kutalmış...