03 / 05 / 2024

Taksim Oteli nerede

Taksim Oteli nerede

1960 yılında Taksim Belediye Gazinosu sahasında yapılacak olan 16 katlı otel, 10 milyon dolara mal olacakmış. Sermayenin yüzde 45'i Vakıflar tarafından temin edilecekmiş. İşletilmesi Sheraton şirketine devredilecekmiş.

Sofitel Taksim'de otel açmaya hazırlanıyor!

Sofitel, Türkiye’deki ilk otelini Taksim’de açacak. Yatırımı ve inşaatı Tuna tarafından tamamlanan, işletmesi ise Accor Grubu bünyesindeki Sofitel tarafından yapılacak olan Sofitel İstanbul Taksim Oteli, 33’ü süit olmak üzere toplam 203 odayla hizmet verecek…

Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Karma konseptte dizayn edilen Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor.  Peki Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

360 Taksim'de nerede?

Toplam 500 milyon dolar yatırım bedeline sahip 360 Taksim projesi "Dünyada Yeni Olacak, Dünayada Yeri Olacak" sloganıyla inşa ediliyor. Peki 360 Taksim de nerede?

Tarlabaşı 360 projesi nerede?

Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Taksim 360 Rezidans Evleri 500 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Tarlabaşı 360 projesi nerede?

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak.

EEC S2 Security semineri büyük ilgi gördü!

EEC’den Geleceğin Güvenlik Teknolojisi S2 Security Semineri EEC, Amerikalı yeni iş ortağı S2 Security Güvenlik Yönetimi Sistemlerini tanıtmak için 17 Şubat 2016’da The Marmara Taksim Oteli’nde bir seminer düzenledi.

İstanbul'un en çok turist çeken oteli: CVK Park Bosphorul!

Taksim Gümüşsuyu'nda tarihi dokuyu lüksle buluşturan CVK Park Bosphorus Hotel, açılışından itibaren çok kısa bir sürede istanbul'un en çok ziyaretçi ağırlayan oteli oldu.

1947 yılında Surp Agop Oteli 250 yataklı olacak!

1947 yılında Surp Agop sahasında inşa edilmesi planlanan Surp Agop Oteli 250 yataklı olacakmış. Metrekaresi 100 liradan satılan arsada inşa edilecek otelin yanında Florya'da ve Taksim'de de birer otel inşa edilecekmiş.

2000 yılında İş Bankası, Intercontinental Oteli'ne haciz koymuş!

2000 yılında İş Bankası, 32 milyon dolarlık (22 trilyon lira) alacağını tahsil etmek Ceylan Ailesi'nin sahibi olduğu Taksim'deki Ceylan Intercontinental Oteli'nin ekonomik değeri olan taşınır mallarına haciz koymuş.

Beyoğlu Taksim Ortaokulu otel olacak!

Beyoğlu Taksim Ortaokulu kapanıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise tarihi okul binasını Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi kapsamında uygulama oteli olarak kullanacak.

İzale-i şuyu davası nerede açılır?

Ortaklığın giderilmesi anlamına da gelen izale-i şuyu bir taşınmaz mala sahip hissedarların mallarının aynen taksim edilmesi veya mahkemece satılarak bedellerinin hissedarlar arasında payları nispetinde paylaştırılmasıdır.Peki izale-i şuyu davası nerede a

Taksim Petek Residence nerede?

Kişiye özel ödeme planlarının oluşturulduğu Taksim Petek Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Peki Taksim Petek Residence nerede?

1972 yılında Taksim'de 28 katlı otelin temeli atılmış!

1972 yılında Taksim'de 28 katlı olarak inşa edilecek olan Intercontinental İstanbul Oteli'nin temeli atılmış. 14 bin 617 metrekare arsa üzerine inşa edilecek olan otel, 230 milyon liraya mal olacakmış.

Taksim Oteli nerede Haberi

Taksim Oteli nerede

Taksi'mde 10 milyon dolara yapılacak turistik oteli

Amerlikalılar adına anlaşmayı Stassen dün imzaladı.

TAKSİM Belediye Gazinosu'nun yerinde inşa edilecek büyük otel ve yurdun muhtelif yerlerinde yapılacak moteller için evvelki gün Ankara'da Amerikalı sermayedarlar adına anlaşmayı imzalayan Harold Stassen dün saat 11'de Yeşilköy'den uçakla Paris'e hareket etmiştir.

  Harold Stassen'in verdiği izahata göre, Taksim'de kurulack beynelmilel çaptaki lüks otelle, memleketin muhtelif yerlerinde inşa edilecek motellerin işletilmesi, otelcilik sahasında

 


Amerika'da büyük tecrübe ve şöhrete sahip bulunan tanınmış Sheraton Şirketi'ne devredilecektir.
  Projenin tahakkuku için, gerekli sermayenin yüzde 55'i döviz olarak Amerikalı sermayedarlar grubu tarafından, yüzde 45'i ise Türk Lirası olarak Vakıflar grubu tarafından temin olunacaktır.
  Moteller hariç yalnız otel takriben 10 milyon dolara mal olacak, motellerin nerelerde kurulacağı bilahara tespit...