09 / 05 / 2024

taksim satılık bina

taksim satılık bina

Beyoğlu Belediye Başkanlığı, Beyoğlu Gümüşsuyu'nda bulunan binayı satışa çıkardı. Üzerinde yıkım kararı bulunan binanın satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi.

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

Konya'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya'nın Selçuklı ilçesinde bulunan 4 bloklu bina icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 777 bin TL olarak belirlendi.

Taksim Petek Residence satılık!

Anahtar teslimlerin başladığı Taksim Petek Residence satılık daire fiyatları 1 milyon 36 bin dolardan başlıyor. Projede 112 rezidans, 5 dükkan ve 15 ofis yer alıyor.

Taksim 360 Beyoğlu satılık daire!

Çalık Gayrimenkul imzası taşıyan Taksim 360 Beyoğlu satılık daire fiyatları 432 bin dolardan başlıyor. Proje Tarlabaşı'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.

İzmir Menderes'te 3,2 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde yer alan Prefabrik Fabrika idari bina TC Menderes İcra Dairesi tarafından satılıyor. Satışa konu olan taşınmazın satış bedeli 3 milyon 200 bin TL.

Taksim Tarlabaşı 360 satılık!

Taksim Tarlabaşı 360 satılık daireler kentsel dönüşüm projesi olarak dizayn ediliyor. Proje 500 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Denizİstanbul Mercan Konakları satılık!

Denizİstanbul Mercan Konakları satılık daire fiyatları 520 bin TL'den başlıyor. Taksim'e 30 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Beyoğlu Elysium Dolapdere satılık!

Beyoğlu Elysium Dolapdere satılık daire tipleri arasında 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Taksim’e 3 dakika uzaklıkta bulunan proje 6 bin 610 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık!

İstanbul Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde yükselen proje Taksim'e 44 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Deniz İstanbul satılık daire!

Toplam 1 milyar dolarlık yatırım yapılması planlanan projede daireler 6 etaptan oluşuyor. Proje Taksim'e 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Deniz İstanbul satılık daire alanları 553 metrekareden başlangıç gösteriyor.

taksim satılık bina Haberi

taksim satılık bina

Beyoğlu Belediye Başkanlığı, Beyoğlu Gümüşsuyu'nda bulunan binayı satışa çıkardı. Üzerinde yıkım kararı bulunan binanın satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR


Beyoğlu Belediye Başkanlığından:


1 - İhale Konusu: Mülkiyeti belediyemize ait ve aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazın satışı yapılacaktır.

2 - Taşınmaza Ait Bilgiler:

a) İlçesi                                            :  Beyoğlu

b) Adres                                           :  Gümüşsuyu

c) Pafta - Ada - Parsel                      :  82 pafta – 729 ada – 7 parsel

d) Kat          ...