17 / 05 / 2024

Taksim Time Otelcilik Turizm iletişim

Taksim Time Otelcilik Turizm iletişim

Time Otelcilik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican     Görel tarafından kuruldu. 

Aym Turizm Otelcilik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Aym Turizm Otelcilik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayman Maslamani, Ufuk Maslamani, Ufuk Maslamani tarafından açıldı.

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi açıldı!

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Alaca tarafından açıldı.

Taksim Palace Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Palace Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Fırat tarafından kuruldu.

Taksim Time Otelcilik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Otelcilik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican     Görel tarafından kuruldu. 

Barcelo Turizm Otelcilik Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Barcelo Turizm Otelcilik Limited Şirketi Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 268 bin 550 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Cömertoğlu Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi Delphın Be Prıve Otel Taksim Şubesi açıldı!

Cömertoğlu Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi Delphın Be Prıve Otel Taksim Şubesi 79 milyon sermaye ile açıldı.

M DK Otelcilik Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

M DK Otelcilik Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi, Majed Dukmak Şube Müdürlüğünde 250 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Limartin Caddesi'nde açıldı.

2001 yılında Taksim Otelcilik A.Ş satışa sunulmuş!

2001 yılında Taksim Otelcilik A.Ş satışa sunulmuş. başta Ceylan Intercontinental olmak üzere birçok tesisin sahibi olan Taksim Otelcilik A.Ş'nin yüzde 51'i blok satış yöntemiyle satışa sunulmuş.

Beyoğlu Taksim Ortaokulu otel olacak!

Beyoğlu Taksim Ortaokulu kapanıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise tarihi okul binasını Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi kapsamında uygulama oteli olarak kullanacak.

Kalina Development Otelcilik ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalina Development Otelcilik ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Bülent Turan tarafından 4 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 27 Şubat'ta Şişli, Taksim İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Bozkurt Otelcilik Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Bozkurt Otelcilik Limited Şirketi Taksim Şubesi, Zeynal Abidin Bozkurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Aralık'ta Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Altın Bakkal Sokak'ta kuruldu

Yeditepe Beynelminel Otelcilik ve Taksim Otelcilik özelleşiyor!

Yeditepe Beynelmilel Otelcilik Turizm ve Ticaret A.Ş. ve Taksim Otelcilik A.Ş, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından özelleştirilecek...

Taksim Dayanışması, 2 Mart'ta meydan düzenlemesi için toplanıyor!

Mimarlar Odası Karaköy Binası'nda, 2 Mart Cuma günü saat 11:00'de Taksim Meydanı'nın yeni düzenlemesine ilişkin bir basın açıklaması yapılacak

Taksim Time Otelcilik Turizm iletişim Haberi

Taksim Time Otelcilik Turizm iletişim

Time Otelcilik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican     Görel tarafından kuruldu. 

Taksim Time Otelcilik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama,dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kıs sporları, doğa sporları,dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve her türlü spor faaliyetleri ile ilgili etkinlik düzenleyebilir, bu faaliyetler için gerekli tesis ve isletmeleri kiralayabilir,...