28 / 08 / 2024

taksim tünel konut fiyatları

taksim tünel konut fiyatları

Taksim bölgesinde ikinci el konut piyasasında birim satış değerleri değişkenlik göstermekte. Gümüşsüyü bölgesinde, metrekare kiralama fiyatları 30-40 TL aralığında iken ofis birim kira fiyatları Taksim Meydanında 65-70 TL'ye ulaşabilmekte.

Taksim'e 3 katlı tünel yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Taksim'e yapılması planlanan '3 katlı tünel' projesi için ihale tarihi verdi.

Avrasya Geçişi Projesi’nde tünel kazma çalışmaları tamamlandı!

Avrupa ile Asya kıtalarını deniz tabanı altında birleştirip karayolu geçişi sağlayacak Avrasya Geçişi Projesi’nde tünel kazma çalışmaları tamamlandı. İstanbul boğazı altında 3 bin 344 metrelik kazının gerçekleştirildiği proje, 100 dakikalık güzergâhı 15 d

Ulucami Tünel Kavşağı'nda çalışmalar sürüyor!

Kahramanmaraş'ta yapılacak Ulucami Tünel Kavşağı, kentte trafiğe nefes aldıracak. Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, "Ulaşılabilir bir kent" sloganıyla hareket ettiklerini söyledi.

Kahramanmaraş Ulucami Tünel Kavşağı ne zaman bitecek?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘kesintisiz ulaşım’ hedefiyle projelendirilen Ulucami Tünel Kavşağı’nda çalışmalar devam ediyor.Mayıs ayında başlanan Ulucami Tünel Kavşağı’nda çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Antalya Küçük Aksu Barajı’nın derivasyon tünel kazısı tamam!

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Küçük Aksu Barajı’nda incelemelerde bulundu. Özgür, Küçük Aksu Barajı’nın derivasyon tünel kazısı tamamlandığını söyledi.

Nihat Zeybekçi: Türkiye'nin her yerinde tünel yapılıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye'nin her yerinde tünel yapıldığını söyleyerek, "Tünel denildiğinde gözümüzde büyürdü ama artık 5 bin metrelik tüneller Türkiyemiz için sıradan tüneller haline dönüşüyor" dedi.

Nihat Zeybekci Denizli Honaz'daki tünel inşaatını inceledi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin her yerinde tünel yapıldığını söyleyerek, "Bir zamanlar tünel denildiğinde gözümüzde büyürdü, artık 5 bin metrelik tüneller, karayollarımız ve Türkiyemiz için sıradan tüneller haline yavaş yavaş dönüşüyor" dedi.

Mersin-Antalya sahil yolu tünel inşaatı ne zaman bitecek?

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin-Antalya Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımı devam eden Aydıncık ilçesi sınırları içindeki tünel inşaatında incelemelerde bulundu.

2007 yılında Boğaz'a çift katlı tünel!

2007 yılında İstanbul'un iki yakasını, lastik tekerlekli araçların geçişi için denizin altından birbirine bağlayacak, 5.4 kilometre uzunluğunda, tüp tünel projesi, yap-işlet-devret modeli ile hayata geçirilecekmiş.

Türkiye Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 1,79 arttı!

Türkiye Konut Fiyat Endeksi, Mayıs ayında yüzde 1,79 artarak 185,05'e çıktı. İstanbul'da son bir yılda konut fiyatları yüzde 29, Ankara'da yüzde 12 arttı.

Türkiye konut piyasası genel bakış Temmuz 2015 raporu açıklandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2015 Temmuz ayı raporunu ekledi. İşte Reidin, Türkiye konut piyasası Temmuz ayı genel bakış raporu...

2006 yılında Belediye, ''tünel yol'' inşaatlarına başlayacak!

2006 yılında Büyükşehir Belediyesi trafiğin yoğun olduğu bölgelerde alternatif çözüm olarak üretilen ''tünel yol'' inşaatlarına başlayacakmış. Toplam 7 kilometre uzunluğunda olacak 3 'tünel yol' 105 milyon liraya mal olacakmış.

Türkiye'de tünel uzunluğu 466 kilometreye ulaşacak!

Türkiye'de son 12 yılda 50 kilometreden 200 kilometreye çıkan tünel uzunluğu daha da artacak. Yapımı süren 106 projenin tamamlanmasıyla tünel uzunluğu 466 kilometreye ulaşacak.

taksim tünel konut fiyatları Haberi

taksim tünel konut fiyatları


Taksim Meydanında ve Gümüşsüyü Caddesinin Boğaz manzaralı apartmanlarında ikinci el konutların metrekare satış değerleri 10 bin TL düzeyindeyken. Cihangir bölgesinde birim satış fiyatı. 4 bin-5 TL aralığında. Taksim'den Tünele doğru, ara sokaklarda yer alan ikinci el konutların ortalama birim metrekare satış fiyatı ise 2 bin TL düzeyine düşmekte. Taksim ofis piyasası ise eski, konut fonksiyonlu ve apartman tipi inşa edilmiş yapılar oluşturmakta. Gümüşsüyü bölgesinde, manzarasına bağlı olarak metrekare kiralama fiyatları 30-40 TL aralığında iken ofis birim kira fiyatları Taksim Meydanında 65-70 TL'ye...