25 / 07 / 2024

taksim yayalaştıma projesi

taksim yayalaştıma projesi

Eğlence merkezinden oteller bölgesine dönüşen İstanbul'un en eski ve ticari merkezlerinden biri olan Beyoğlu, yayalaştırma projesi ile değer kazandı. Konut fiyatları Gezi'den etkilenmezken, metrekare fiyatları 10 bin TL seviyelerine çıktı...

Beyoğlu'nda daire fiyatları yüzde 30 arttı!

Taksim yayalaştırma projesi kapsamında yapılan çalışmalar sonucu kiralık dairelerin fiyatlarında yüksek artış oldu...

Levent Pelesen: Kentsel dönüşümde yalıtıma öncelik verilmesi sevindirici!

İZODER Başkanı Levent Pelesen dünya çevre gününde konuştu. Pelesen, 'Isı yalıtımı yönetmeliğinin devreye girmesi öncelikle 2009 yılı sonrası inşaatların asgari C sınıfı ve üzeri yalıtıma sahip olmasıyla konutlarda tüketilen enerji yüzde 68.7’den yüzde 59.9’a düştü' dedi.

Manavgat Türkbeleni projesi açılışa hazır!

Manavgat’ın yeni cazibe merkezi olacak plan Türkbeleni projesi açılışa hazır. Gecesi başka, gündüzü başka bir güzellik sunan Türkbeleni, gündüz yemyeşil, gece ışıl ışıl görüntüsüyle adeta büyülüyor.

Manavgat Türkbeleni projesi gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ın çehresini değiştirecek olan Türkbeleni  Projesi’nde sona geldi. 

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi'ne ilişkin 3 soru mecliste!

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi'nin başlama zamanı ve toplam bütçesi meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Fatsa Yayalaştırma projesinde sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Yayalaştırma projesinde sona geldi.

Tünektepe Projesi 3. kez ihaleye çıkıyor!

Tünektepe Projesi 3. kez ihaleye çıkacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Tünektepe Projesi’ni 19 Nisan Perşembe günü saat 15.00’te üçüncü kez ihaleye çıkarıyor. 

Tünektepe Projesi yeniden ihaleye çıkıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Tünektepe Projesi'nin, geçen yıl yapılan ihalesini iptal etti. Yeni ihale 22 Mart'ta yapılacak...

GAD’ın Kütüphane Projesi MIPIM’den ödül!

GAD Vakfı tarafından tasarlanan kütüphane projesi, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’den ödül aldı..

Tünektepe Projesi ihalesinin kazananı belli oldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Tünektepe Projesi"nin ihalesi, canlı yayında yapıldı.

Çankaya Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılması halka sorulacak!

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en ünlü caddelerinden Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılmasını referandum ile halka soracak. 

Antalya Tünektepe Projesi ihaleye çıkıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, rüya projelerinden olan Tünektepe Projesi’nin yılbaşından sonra ihaleye çıkacağını açıkladı.

Kabataş Yaya Tüneli Projesi ertelendi!

İBB Başkanı Topbaş’ın ustalık dönemi eserlerinden biri olarak tanımladığı İstanbul’un iki yakasını Boğaz’ın altından birbirine bağlayacak “Yaya Tüneli Projesi”, etüt ve proje çalışmaları devam ettiğinden dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Tünektepe Projesi’ne Meclis’ten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin dünya çapındaki vizyon projelerinden Tünektepe Projesi için Büyükşehir Meclisi’nden onay çıktı.

taksim yayalaştıma projesi Haberi

taksim yayalaştıma projesi
İstanbul'un en eski ve ticari merkezlerinden biri olan Beyoğlu-Taksim Bölgesi'nde gayrimenkul fiyatları Gezi Parkı olaylarından etkilenmedi. Taksim'de yayalaştırma projesinin etkisiyle fiyatların yüzde 25 ila 30 arasında arttığı bölgede Taksim Meydanı'na yakın bölgeler ile Gümüşsüyü Caddesi'nde deniz manzaralı ikinci el konutların met: rekare satış fiyatı 10 bin TL'ler seviyesini gördü. Ancak olaylar nedeniyle dükkanları kiraya verme sürelerinde uzamalar yaşandığı belirtilirken, özellikle içkili hizmet veren restoranların olaylardan etkilendiği bu nedenle bu tarz restoranların devir sayısında artış yaşandığı dile getiriliyor.


İstiklal ve eğlence Taksim'e değer katıyor

TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ Kıdemli Değerleme Uzmanı Simge Sevin Aksan'da BeyoğluTaksim Bölgesi'nin konut ve ticari fonksiyonlu yapıların bir arada bulunduğu; tüm gelir gruplarına hitap eden lokalizasyonlar içeren bölgeye ilgi olduğunu söyledi.
'Taksim'de bölgeye yeni ofis ve rezidans birimleri...