02 / 05 / 2024

Taksimdeki caminin ana taşıyıcıları

Taksimdeki caminin ana taşıyıcıları

Taksim'de yer alan caminin ana iskelet inşaatı yükselmeye devam ediyor. Caminin ana iskelet inşaatı yükselirken, kültür ve sanat merkezi olarak kullanılacak alt kat ile otopark bölümlerinde çalışmalar devam ediyor.

Taksim Camisi'nin kubbesi tamamlandı!

Taksim'de temeli geçen sene atılan ve yapımı devam eden caminin ana kubbesi tamamlandı

Taksim'deki caminin ana taşıyıcıları tamamlandı!

Taksim'de yer alan caminin ana iskelet inşaatı yükselmeye devam ediyor. Caminin ana iskelet inşaatı yükselirken, kültür ve sanat merkezi olarak kullanılacak alt kat ile otopark bölümlerinde çalışmalar devam ediyor.

Ardahan Çıldır'da Yeni Camii inşa ediliyor!

Yapımına 2014 yılı Ağustos ayı içerisinde başlanan Çıldır Yeni Cami inşaatının yapımı devam ediyor. 2016 yılı içerisinde kaba inşaatı tamamlanıp teslim edilmesi planlanmakta olan caminin ana kubbesinin betonu atılarak büyük bir kısmı tamamlanmış oldu.

Kooperatif ana sözleşmesi 2015!

En az 7 ortak tarafından imzalanacak ana sözleşme ile kurulan kooperatifin ana sözleşmedeki imzalarının noterce onaylanması gerekiyor. İşte kooperatif ana sözleşmesi 2015 örneği...

Akçadağ'ın ana arterleri imara açılıyor!

Akçadağ Belediyesi, ilçe merkezi, Bahri, Kozluca ve Ören Mahallesini kapsayan bölgeleri imara açacak. Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ Merkez'deki tüm ana arterleri imara açacaklarını belirtti.

GSD Denizcilik Gayrimenkul ana sözleşmedeki 2 maddesinin değişikliğini yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda Türk Ticaret Kanunu'nun yapılan değişikliğine uyum sağlanması amacıyla, Ana Sözleşmesi'nin 11. ve 12. maddelerini açıkladı.

1989 yılında Perpa Ticaret Merkezi'nin ana inşaatı tamamlanmış!

1989 yılında Okmeydanı'nda inşa edilen Perpa Ticaret Merkezi'nin ana inşaatı tamamlanmış. 4 bin 500 dükkandan meydana gelen, tek blok halinde inşa edilen çarşı, Perşembepazarı esnaflarını tek çatı altında toplayacakmış.

TMMOB jeofizik mühendisleri odası ana yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Jeofizik Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 5 Mart 2015 tarihinde 29286 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik değişikliği..

Konya'da risk taşıyan caminin minareleri yıkıldı!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde gövdesinde çatlaklar ve taş erimesi oluşan bir caminin minareleri, kontrollü şekilde yıkıldı. Esentepe Merkez Kuba Camisi'nin 15 yıl önce kesme taştan yapılan minarelerinin yıkılması için karar alındı.

Kooperatif ana sözleşme örneği!

Kooperatif ortaklarının imzalayıp, noterde onaylattırmaları gereken; birbirleri için bağlayıcı nitelik taşıyan sözleşmeye kooperatif ana sözleşmesi deniyor. İşte, kooperatif ana sözleşme örneği!

Antalya'da yıldırım düşen caminin minaresi yıkıldı!

Antalya'da yıldırım düşmesi sonucu bir caminin minaresi yıkıldı. Minarenin büyük bölümü yıkılırken, çevredeki bazı iş yerlerinin camları kırıldı. Minarenin enkazı Antalya Büyükşehir belediyesi ekiplerince kaldırıldı.

İzmir'de 800 yıllık tarihi caminin tavanı çöktü!

İzmir’in Tire İlçesi Hisarlık mahallesinde, 800 yıllık tarihi bir cami bakımsızlığa daha fazla dayanamadı. Anadolu Selçuklu dönemine ait kerpiç ve ahşaptan yapılma caminin tavanı şiddetli yağmurlara teslim oldu.

Şana Elit Evleri fiyat listesi!

Tuğra Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Şana Elit Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Şana Elit Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Taksimdeki caminin ana taşıyıcıları Haberi

Taksimdeki caminin ana taşıyıcıları

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan cami inşaatında ana taşıyıcıların tamamladığını ve inşaatın yükseldiğini söyledi.

Yapımı devam eden caminin kültür ve sanat merkezi olarak kullanılacak alt kat ile otopark olarak kullanılacak bölümde çalışmalar devam ediyor. Cami yaklaşık 2 bin 482 metrekarelik alanda inşa ediliyor. 
 

"Caminin aşağı yukarı ana gövdesi tamamlanmış durumda"


Kubbenin taşıyıcılarının da yapıldığını belirten Demircan, "Caminin şu anda aşağı yukarı ana gövdesi tamamlanmış durumda ve kubbesinin inşaatına başlandı. Çok kısa sürede kubbenin de kapandığını göreceğiz.'' dedi.


Caminin birinci bodrumu ve kültür merkezi olacak alanın tamamlandığını ifade eden Demircan, ''Onun altında da 4 otopark katı var. O otoparklardan birinci kat otopark olarak tamamlandı. İnşaattaki çalışmalar aynı zamanda hem aşağıya doğru gidiyor hem de yukarıya...