17 / 05 / 2024

taksit imkanı

taksit imkanı

Yüzbinlerce vatandaşa müjde… 31 Aralık 2020 tarihi ve öncesinde kredi borcu olanlara taksitlendirme imkânı veriliyor. 30 Eylül 2022’ye kadar başvuran herkesin temerrüt faizinin tamamı silinecek. İşte detaylar…

Luxera projelerinde yüzde 35 peşinatla 24 ay vade farksız taksit!

Luxera Gayrimenkul merakla beklenen Nisan 2024 kampanyasını duyurdu. Bahar fırsatları sunulan Luxera projelerinde yüzde 35 peşinatla 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. 

Sur Yapı Cevher'de hiç peşinatsız 36 ay taksit fırsatı!

Sur Yapı imzası ile inşa edilen Ümraniye Cevher projesinde hiç peşinatsız 36 ay taksit imkanı sağlanıyor. İşte farklı ödeme planlarının sunulduğu Sur Yapı Cevher projesi ile ilgili detaylar...

Nova Arsa Ayvalık yüzde 35 peşinat ve vade farksız 24 ay taksit avantajı!

Nova Arsa, Ayvalık projesi için 35 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı sunuyor. 

Çavuşoğlu Yemenler'den 72 ay eşit taksit fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler konut almak isteyenlere özel KAFİ sistemiyle yılın son günlerinde benzersiz ödeme alternatifleri sunuyor. Kampanya kapsamında 72 aya varan eşit taksit imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

Villa Blu'da vade farksız 12 taksit! Teslimler Ocak'ta!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen VillaBlu İstanbul projesindeki villaların teslimleri 2024 yılının Ocak ayında yapılacak. VillaBlu projesinde vade farksız 12 taksit imkanı sağlanıyor.

KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar? Yüzde 15 peşinatla 36 ay vade farksız taksit!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kaper Sitesi'nde satışlar geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Peki yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksit imkanı sunulan KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar?

ŞOK 25 Kasım aktüel ürünler kataloğunda peşin fiyatına 6 taksit imkanı! Bilgisayar, buzdolabı, tablet..

ŞOK Market 25-28 Kasım tarihleri arasında geçerli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta bu hafta peşin fiyatına 6 taksit imkanı sağlanacak.

Strada Bahçeşehir'de kefilsiz kredisiz 72 ay taksit imkanı!

Strada Bahçeşehir projesinden konut sahibi olmak isteyenlere müjde. Lokasyonuyla dikkat çeken, şehirden kopmadan yeşille iç içe yaşama imkanı sunan Strada Bahçeşehir, başlattığı yeni satış kampanyasıyla birbirinden farklı cazip ödeme seçeneklerini de bir arada sunuyor.

İstanbul'da 208.5 milyon TL'ye imarlı arsa! Yüzde 40 peşinatla 5 taksit imkanı!

İstanbul İli Pendik Belediyesi Başkanlığı, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için 5 taksit imkanı sağlanıyor.

MTV, Gelir Vergisi ve Tapu Harcı peşin ödemelerinizde şimdi 3 aya kadar taksit imkanı! 

MTV, Gelir Vergisi ve Tapu Harç ödemelerinde esnek taksitlendirme imkanından faydalanabilirsiniz. Maximum kart ile 1.000 TL - 15.000 TL arası ödemelerde 3 taksit, 15.000-500.000 TL arası ödemelerde 2 taksit imkanı sunuluyor. 3 aya varan MTV, Gelir Vergisi ve Tapu Harç ödeme fırsatını kaçırmayın!

O ilde 23 adet daire taksit imkanıyla satılıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Ordu Akkuş Belediye Başkanlığı, Ordu ili, Akkuş ilçesi, Çamalan mahallesinde yer alan 23 adet konut taksit imkanıyla satılıyor. İşte detaylar...

ING ve İGDAŞ doğalgaz faturalarınıza 3 taksit fırsatı sunuyor! 

ING ve İGDAŞ arasında gerçekleştirilen özel iş birliğiyle doğalgaz faturalarınıza artık 3 taksit imkanı sunuluyor! Bu kampanya kapsamında ING kredi kartınızla İGDAŞ'tan yüklü miktarda gelen doğalgaz faturalarını bu kampanya ile kolaylıkla ödeyebilirsiniz. İşte bu özel kampanyanın detayları...

Kocaeli'de 22 adet iş yeri ve 2 adet arsa satılıyor! 2 yıl taksit imkanı! 

Kocaeli Milli Emlak, Kocaeli ili, Başiskele, Gölcük, ve Kartepe ilçelerinde yer alan 24 adet gayrimenkulü KDV'den muaf ve 2 yıl taksit imkanıyla satıyor. Peki Kocaeli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

taksit imkanı Haberi

taksit imkanı

Borçlarını ödemekte güçlük çeken üreticilere yapılandırma imkânı tanınıyor. 31 Aralık 2020 ve daha eski vadeli borcu olanlar, başvurmaları hâlinde yapılandırma ya da deften ödemelerden yararlanacak. 2017 ve daha eski vadeye ait kredi alacaklarındaki temerrüt faizinin tamamı da silinecek. Ayrıca borçlar, 24, 36, 48 ve 60 aya kadar taksitlendirilecek…

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, 31 Aralık 2020 tarihinden ve öncesinden vadeli kredi borcu olan ortaklara defaten ya da taksitlendirme suretiyle yapılandırma imkânı verdi.

Kurulduğu tarihten itibaren üreticilerin ve ülke tarımının en önemli destekçilerinden olan Tarım Kredi Kooperatifleri, üreticilerin ihtiyaç duyduğu tarımsal girdileri zamanında ve uygun fiyatlarla ulaştırmakla beraber borçlarını ödemekte zorluk çeken ortaklarına da kurumsal yapılandırma imkanı sağladı.

Bu doğrultuda 31 Aralık 2020 ve daha eski vadeli borcu...