02 / 05 / 2024

taksitle konut satışı milli emlak

taksitle konut satışı milli emlak

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara Keçiören'de kamu konutu satıyor. İşte ihale detayları...

TOKİ 7 bin 129 lira taksitle 2+1 konut satıyor! Ucuz konut için başvurular başladı, kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ 7 bin 129 lira taksitle 2+1 konut satıyor. Ucuz konut için başvurular bugün itibarıyla resmen başladı, kaçırmayın...

TOKİ'den bomba haber, 1.842 TL taksitle konut satıyor! Ucuz konut fırsatı için bugün son gün! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara'da 1.842 TL taksit imkanıyla konut satışa çıkarıldı. Ucuz fiyata konut almak için başvurular bugün sona eriyor.

Ucuz konut arayanlara müjde: TOKİ Ankara'da 1.842 TL taksitle konut satıyor! Elinizi çabuk tutun son iki gün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da aylık sadece 1.842 TL taksitle konut satacağını ilan etti. TOKİ Ankara projesi için başvurular 2 gün sonra sona erecek.

TOKİ'den flaş açıklama! 2.246 lira taksitle sıfır konut satıyor! 2022 başvuruları başladı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2.246 TL taksitle konut satıyor. İşte detaylar...

TOKİ'den o ile son dakika müjdesi! 2.149 TL taksitle 2+1, 3+1 konut satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez Bizmişen projesi için başvurular başladı. Projeden 2.149 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ o ilde 2.363 TL taksitle konut satışı için start verdi! Ev alacaklar dikkat! Hemen başvurun, sakın kaçırmayın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Merkez projesi için başvurular başladı. Projeden 2.363 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ Gaziantep'te 2.757 TL taksitle konut satıyor! Başvurular resmen başladı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Islahiye projesi için başvurular başladı. Projeden 2.757 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ Çorum'da 1.888 TL taksitle konut satıyor! Başvurular başladı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez projesi için başvurular başladı. Projeden 1.888 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ aylık 1442 liraya konut satış duyurusu yaptı! TOKİ'nin ucuz konutlarına sahip olmak isteyenler dikkat

Toplu Konut İdaresi TOKİ, alt ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretim faaliyetlerine devam ederken aylık 1442 lira taksitle konut satış haberini duyurdu. TOKİ'nin söz konusu konutlarından edinmek isteyen ihtiyaç sahipleri bu şartları karşıladığı takdirde konutlardan satın alabilecek.

TOKİ Denizli'de 2.500 TL taksitle ev satıyor! Ev almak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli'de 2.500 lira taksitle konut satıyor... İşte detaylar...

TOKİ'den 4 ilde 394 TL taksitle konut satışı!

TOKİ, Türkiye genelinde 4 il için ucuz konut satışı yapıyor. Çekiliş ve kura bulunmayan konutların aylık taksit tutarı 394 TL'den başlıyor.

TOKİ'den 740 lira taksitle konut fırsatı!

Yeni konut üretimlerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projelerini satışa çıkardı. Projelerden 740 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ'den 7 ilde 389 TL taksitle konut satışı!

TOKİ, Türkiye genelinde 7 il için ucuz konut satışı yapıyor. Çekiliş ve kura bulunmayan konutların aylık taksit tutarı 389 TL'den başlıyor.

taksitle konut satışı milli emlak Haberi

taksitle konut satışı milli emlak

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara Keçiören'de yer alan kamu konutlarını satışa çıkardı.

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, 1010 metrekare ve 805 metrekare arsa payına sahip kamu konutlarının satış ihalesi 18 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tahmini satış bedellerinin 6 milyon 437 bin 333 TL ve 5 milyon 50 bin 82 TL olarak belirlendiği ihale kapsamında arsa ve bütün bina satılacak. 

Yatırımcıların merakla beklediği ihale için ödenecek geçici teminat bedelleri 643 bin 734 TL ve 505 bin 9 TL olarak belirlendi.

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğünden:
SATIŞI YAPILACAK KAMU KONUTLARI

Yukarıda...