10 / 05 / 2024

Tala Tajbakhsh Yazdi

Tala Tajbakhsh Yazdi

Donarie Turizm Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi, Javad Eftekhariasfestani, Tala Tajbakhsh Yazdi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Şişli, Mecidiyeköy İzzetpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Tel Alüminyum 40 TL! Hurda alüminyum alım fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum alım fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi… Tel Alüminyum 40 TL, Levha Araiş Alüminyum 35 TL, Alüminyum talaş 21,50 TL seviyelerinden satılıyor.

Fransa’da palet ve talaş şirketlerinin hisseleri borsada yüzde 700 arttı!

Fransa'da enerji fiyatlarındaki yükseliş sebebiyle halkın talaşa ve katalitik sobalara yönelmesiyle odun satan şirketlerin hisseleri borsada hızla yükselişe geçti. Fransa vatandaşları kışın enerji kıtlığı yaşanacak korkusuyla stok yapmaya başladı.

Enerji krizi Avrupa'nın 'Efendisi' oldu!

Fransa'da enerji fiyatları yükselirken, halkın talaşa yönelmesiyle, odun satan şirketlerin hisseleri borsada hızla yükselmeye başladı.

Metro Hırdavat İnşaat Metal Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metro Hırdavat İnşaat Metal Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Talaş tarafından kuruldu.

Otomobil fiyatları düşüyor!

Dolar ve euro kurundaki düşüşle birlikte otomobil markaları da birer birer indirim yapmaya başladı. Markalar ÖTV tabanının altına düşen modellerde 100 bin liranın üzerinde indirim yaptı. Talaş krizi ve hammadde sıkıntısı yaşayan otomotiv sektöründe talep artarken sıfır araç arzı azalıyor.

Niğde'de lise öğrencisi inşaatlar için talaştan tuğla üretti!

Niğde'de lise öğrencisi Yüksel Yaşar Üçok, talaştan inşaatlarda yapı malzemesi olarak kullanılabilecek hafif ve daha ekonomik tuğla üretti.

Kayseri'de 21 milyon TL'ye 221 adet arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Talaş Reşadiye'de yer alan 221 adet arsayı 20 milyon 985 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Yalova Terma City için 180 milyon dolar harcandı!

Yalova’ya 180 milyon dolarlık termal turizm yatırımı yapan Karaderili Şirketler Grubu’nun CEO’su Tevfik Talaş, 2020’de turizmin büyüme yılı olacağını belirterek yatırımların artacağını dile getirdi…

Hade Luxury Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hade Luxury Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 110 bin TL sermaye bedeli ile Buharı Ademola Murıtala tarafından kuruldu. 

Tala Emlak Ve Otelcilik Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tala Emlak Ve Otelcilik Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Erzurumlu ve Lobna Alassıl ortaklığında kuruldu.

Omar Ve Tala İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omar Ve Tala İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohannad Alhalabı ve Ameer Zarour ortaklığında kuruldu. 

Londra'dan Nilüfer'e kentsel dönüşüm ziyareti!

Londra'nın Barking&Dagenham Belediye Başkan Yardımcısı Saima Ashraf, kentsel yenileme konusunda fikir alışverişinde bulunmak için Nilüfer Belediye Başkanı Muştala Bozbey'i ziyaret etti.

TLS Turizm İnşaat Otelcilik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

TLS Turizm İnşaat Otelcilik Yatırım Anonim Şirketi, Tevfik Murat Talaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Tala Tajbakhsh Yazdi Haberi

Tala Tajbakhsh Yazdi
Donarie Turizm Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi, Javad Eftekhariasfestani, Tala Tajbakhsh Yazdi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


Donarie Turizm Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM ve OTELCİLİK a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerlive yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon,...