06 / 05 / 2024

Talas 325 avenir

Talas 325 avenir

Kayseri’de inşaat sektörünün parlayan yıldızı Avenir İnşaat’ın Talas İlçesi’nde hayata geçireceği Talas 325 Projesi görücüye çıkıyor.

Talas 325'te konut satışları başladı!

Fransa’nın en büyük inşaat firmaları arasında yer alan Grup Avenir İnşaat’ın Kayseri’deki ilk projesi olan Talas 325’te konut satışları başladı.

Talas 325 Projesi görücüye çıkıyor!

Kayseri’de inşaat sektörünün parlayan yıldızı Avenir İnşaat’ın Talas İlçesi’nde hayata geçireceği Talas 325 Projesi görücüye çıkıyor.

Kayseri Talas'a 2 okul geliyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime katkısı devam ediyor. Talas Yenidoğan ve Mevlana Mahalleleri’ne yaptırılacak okul binaları için iki ayrı ihale düzenlendi.

Talas'ta altyapı çalışmaları başladı!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri'nde göreve gelmesinin ardından geçen bir yılı değerlendirdi.

Talas'a 50 milyon liralık yatırım geliyor!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde göreve gelmesinin ardından geçen bir yılı değerlendirdi.

Talas Belediyesi 50 milyon lira yatırım yapacak!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde göreve gelmesinin ardından geçen bir yılı değerlendirdi.Başkan Palancıoğlu, yapılan planlamalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mustafa Palancıoğlu: Talas'ı yeniden inşa ediyoruz!

Büyük Kayseri Gazetesi'nin, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile röportajında Talas'ı yeniden inşa ettiklerini söyleyen Palancıoğlu, 100 yıl sonra da kullanılabilecek imar planı yaptıklarını söyledi...

Mustafa Palancıoğlu: Talas'ı yeniden inşa ettik!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile Yaman Dede Konağı'nda Talaş Belediyesi'ni konuştuk. Talas'ı yeniden inşa ettiklerini söyleyen Palancıoğlu, 100 yıl sonra da kullanılabilecek imar planı yaptıklarını söyledi... '

VIP Kurtköy'de lansman öncesi satışlar başladı! 325 bin TL'ye 2+1!

Lansman öncesi satışların başladığı VIP Kurtköy projesinde satış ofisi 15-20 güne kadar açılacak. Fiyatların 325 bin TL'den başladığı projede 2+1, 3+1 ve villa seçenekleri bulunuyor.

İskoçya'da 325 bin liraya 22.5 metrekarelik satılık ev!

İskoçya'daki 22.5 metrekarelik ev, 'Dünyanın En Küçük Evi' olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Denize sadece 30 metre uzaklıkta bulunan tek odalı ev, 325 bin liradan alıcısını bekliyor.

Talas Modern Orkide Evleri iletişim bilgileri!

Talas Modern Orkide Evleri projesinde toplam 84 adet daire bulunuyor. Projede çocuk oyun parkı, otopark, çevre düzenlemesi bulunuyor. İşte Talas Modern Orkide Evleri iletişim bilgileri...

Talas Modern Orkide Evleri satış ofisi!

Garanti Konut tarafından hayata geçirilen Talas Modern Orkide Evleri projesinde toplam 84 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte Talas Modern Orkide Evleri satış ofisi...

Talas Modern Orkide Evleri fiyat bilgisi!

Tek blok şeklinde 14 kattan oluşan Talas Modern Orkide Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İşte Talas Modern Orkide Evleri teslim tarihi...

Talas 325 avenir Haberi

Talas 325 avenir

Grup Avenir Türkiye direktörü İbrahim Arık, toplamda 325 konut inşa edecekleri projelerinin örnek dairesinin tamamlandığını dile getirerek, "30 Nisan Pazartesi günü Mevlana Mahallesi Papatya Caddesi Anayurt Talas adresindeki şantiyemizde örnek daire gösterimi ve proje tanıtımı yapacağız. Sabah 09:00 ile akşam 18:00 saatleri arasında örnek dairemizi ve yapacağımız konutların kalitesini görmeye projemiz hakkında yapacağımız sunumu izlemeye tüm halkımızı davet ediyoruz" diye açıklama yaptı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre İbrahim Arık, “Avrupa standartlarında yapacağımız konutlarımız inşaat kalitesiyle de cazip fiyatlarıyla da tercih sebebi olacak durumda. Kayseri İnşaat sektöründe farkımızı ortaya koyarak çıkış yapmayı planladık. Farkımızı görmek bilgi almak isteyen bütün vatandaşlarımızı 30 Nisan günü örnek daire gösterimi ve proje tanıtımımıza bekliyoruz" dedi. 

Web: http://www.grupavenir.com/