03 / 05 / 2024

talas belediyesi kampüs lise uygulaması

talas belediyesi kampüs lise uygulaması

Kayseri Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, ilçedeki ilk ve ortaöğretimde görevli bin 450 öğretmene yeni yıl hediyesi olarak flaş bellek verdi. Başkan Yıldırım, 'Kampüs Lise' uygulamasıyla Talas'ın eğitimde marka haline geleceğini söyledi...

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Çanakkale Teknik Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 91'i tamam!

Çanakkale Belediyesi’nin teknik birimlerini bir araya toplayacak Teknik Hizmetler Kampüsü’nün inşaatı hızla sürüyor. Teknik Hizmetler Kampüsü’nün yaklaşık yüzde 91'inin yapımı tamamlandı.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Kahramanmaraş Nuri Pakdil Kültür Kampüsü tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Nuri Pakdil Kültür Kampüsü'nü tamamlıyor.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü 15 Ekim'de teslim edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Körfez Kampüs binasında sona gelindi. Bina, 15 Ekim'de Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilecek.

İBB engelli çocuklar için özel eğitim kampüsü inşa ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; otizmli çocuklar başta olmak üzere down sendromlu, zihinsel engelli, dikkat eksikliği ve hiperaktivitesi ile öğrenme güçlüğü yaşayan çocuklara yönelik “İstanbul Özel Eğitim Kampüsü” inşa ediyor.

Hadımköy Kültür Kampüsü'nde son durum!

Arnavutköy Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hadımköy Kültür Kampüsü’nün yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi için inşa edilen Körfez Kampüsü’nde sona gelindi. Kampüs inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Kula Müşerref Akhan Kampüsü’nde sona yaklaşıldı!

Celal Bayar Üniversitesi, Kula Belediyesi ve Kulalı iş adamı Hüseyin Akhan işbirliğinde yapımı devam eden Kula Meslek Yüksek Okulu Müşerref Akhan Kampüsü'nde sona yaklaşıldı

Kepez Dokuma arazisi müzeler kampüsü oluyor!

KEPEZ Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini, 5 ayrı müze ve bilim merkezi projeleriyle müzeler kampüsü haline getiriyor.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü 10 Aralık'ta açılıyor!

Türkiye’nin ilk sosyal yaşam kampüsü, Cumartesi günü İzmir'de açılıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanındaki en büyük yatırımı niteliğini taşıyan dev tesisin açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nde çalışmalar başladı!

Suluova Belediyesi asfalt tesislerinin yanında 22.000 metrekare alan üzerine başlattığı Makine İkmal ve Bakım Kampüsü çalışmalarına titizlikle devam ediyor.

Odunpazarı Gökmeydan Spor Kampüsü'nün boşaltılmasına tepki!

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün, Odunpazarı Belediyesi Gökmeydan Spor Kampüsü'nün boşaltılmasını istemesine mahalleli tepki gösterdi.

talas belediyesi kampüs lise uygulaması Haberi

talas belediyesi kampüs lise uygulaması


Kayseri Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, ilçedeki ilk ve ortaöğretimde görevli bin 450 öğretmene yeni yıl hediyesi olarak flaş bellek verdi. Başkan Yıldırım, 'Kampüs Lise' uygulamasıyla Talas'ın eğitimde marka haline geleceğini söyledi. 


Başkan Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker, öğretmen ziyaretlerine Bilge Kağan ve Şehit Nuri Aydın İlköğretim Okulu ile başladı. Eğitimin her zaman destekçisi olduklarını belirten Başkan Yıldırım, öğretmenlerin yeni yılını kutladıklarını söyledi. Başkan Yıldırım, yerel yönetimler olarak belediyelerin eğitimle ilgili yasal bir sorumluluğu bulunmadığını anlatarak, "Buna rağmen bu iş belediyenin, şu iş belediyenin değil demeyerek, imkanlarımız ölçüsünde her türlü hizmeti okullarımıza vermeye çalışıyoruz." dedi. 


Belediye olarak, eğitimin fiziki ve sosyal sorunlarının çözümüne katkı sağladıklarını ifade eden Başkan Yıldırım, "Talas'ta Başakpınar bölgesinde, projesi balkanlık tarafından yatırım programına alınması...