17 / 05 / 2024

talas evlilik merkezi ne zaman açılacak

talas evlilik merkezi ne zaman açılacak

Talas Mevlana Mahallesi'nde bulunan seçim bürosunda Talaslı bayanlarla bir araya gelen AK Parti Belediye başkan adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, kapalı çocuk parkı, el ürünleri satış merkezi, kapalı çarşı, evlilik merkezi, Talas faytonu projelerini anlattı.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Talas Yolunda inşaatı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Kayseri Talas'a yeni sağlık tesisi kazandırıldı!

Kayseri'nin Talas ilçesinde belediye ve hayırsever Kirazgiller Ailesi tarafından inşa edilen Fatma Kirazgiller Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Talas Sosyal Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Talaslıların sabırsızlıkla beklediği Talas Sosyal Yaşam Merkezi’ni yakında hizmete açacak. 

Talas Sosyal Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Sosyal Yaşam Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Talas Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Hayata geçirdiği yatırımlara hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Talas Sosyal Yaşam Merkezi'nin temelini attı.

Talas Yaşam Merkezi'nin temeli yarın atılıyor!

Talas Belediyesinin arsasına Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılacak olan Talas Yaşam Merkezinin temelleri yarın atılacak.

Talas'a sosyal yaşam merkezi ve meslek akademisi geliyor!

Büyükşehir Belediyesi Talas’a yapılacak iki önemli yatırımın temellerini bu hafta atıyor. Talas Sosyal Yaşam Merkezi’nin temeli 6 Temmuz Perşembe günü atılacak.

Kayseri Talas'a yeni sosyal yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Talas'a yeni bir sosyal yaşam merkezi inşa ediyor.

Kayseri Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi inceledi!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve eşi Emel Palancıoğlu, kadınların çocuklarını birkaç saatliğine bırakabileceği kreş tarzındaki özel olarak hazırlanan Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi inşaatını gezdi.

Talas Gençlik Merkezi binasının yapımı başladı!

Kayseri’deki faaliyetlerini önemsediklerini belirten Kayseri Valisi Orhan Düzgün, gençlere yönelik çok yönlü olarak planlanan Talas Gençlik Merkezi binasının yapımına başlandığını söyledi.

Kayseri Talas Miraboğlu Sağlık merkezi yenilendi!

Talas'ın Bahçelievler Mahallesi'nde yıllardır atıl vaziyette bulunan eski Miraboğlu Sağlık Ocağı binası belediyenin devreye girmesiyle çürümekten kurtarıldı.

Mustafa Palancıoğlu, Talaslı bayanlara projelerini anlattı!

Talas Mevlana Mahallesi'nde bulunan seçim bürosunda Talaslı bayanlarla bir araya gelen AK Parti Belediye başkan adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, kapalı çocuk parkı, el ürünleri satış merkezi, kapalı çarşı, evlilik merkezi, Talas faytonu projelerini anlattı.

Talas'ta otel ve kültür merkezi inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri Talas Belediye Başkanlığı tarafından bugünkü resmi gazetede verilen ilana göre Kayseri Talas'ta yer alan 2 farklı arsa üzerinde otel ve kültür merkezi inşaatı yapılacak. İşin ihalesi 24 Mart'ta yapılacak...

talas evlilik merkezi ne zaman açılacak Haberi

talas evlilik merkezi ne zaman açılacak


Kayseri’nin Talas ilçesinde bayanlarla buluşan AK Parti Talas Belediye başkan adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, projelerini anlattı.


Talas Mevlana Mahallesi'nde bulunan seçim bürosunda Talaslı bayanlarla bir araya gelen Belediye başkan adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, kapalı çocuk parkı, el ürünleri satış merkezi, kapalı çarşı, evlilik merkezi, Talas faytonu projelerini anlatarak projelerin önemine dikkat çekti. Bayanlara birde müjde veren Palancıoğlu Ali Dağı yürüyüş, binicilik ve bisiklet parkuruna ücretsiz servis imkânı sağlanacağını böylelikle kurulacak tesislerden herkesin faydalanabileceğini söyledi. Projelerini en ince ayrıntısına kadar anlatan Palancıoğlu, ‘’ Sizleri bayanlarımızı rahatlatırsak, kafanız rahat olursa, evinize ve çocuklarınıza daha fazla vakit ayırabilirseniz bu ülkenin geleceği açık olur. Şuanda birçok ülkeden teknolojik olarak elhamdülillah ilerdeyiz. Ama bizim en büyük avantajımız aile yapımız. Yurt dışına gidin bakın bir çocuk,...