08 / 07 / 2024

talas hava ikmal fabrikaları nereye taşınacak

talas hava ikmal fabrikaları nereye taşınacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Talas ilçesini ziyaret etti. Burada Bahçelievler Mahallesi Zeybek Sitesi'nde vatandaşlarla biraraya geldi. Özhaseki, Talas'ın yeşil alan ve sosyal tesis ihtiyacı olduğunu belirtti...

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

Hava İkmal Millet Bahçesi’nin adı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi olsun önerisi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada, Hava İkmal Millet Bahçesi’nin ‘Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ olarak anılmasını gündeme getireceklerini söyledi.

Kayseri Hava İkmal Millet Bahçesi'nin ihalesi onaylandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin bayrama müjdelerle girdiğini dile getirerek, Hava İkmal Millet Bahçesi ihalesinin onaylandığını söyledi.

Kayseri'de AVM rantına karşı Hava İkmal Millet Bahçesi projesi!

'nin ihalesi yapıldı. Bir milyon 260 bin metrekare alan rant savaşına kurban gitmedi. Millet bahçesi projesi, Kayseri'nin belediyecilikte şanslı şehirlerden olduğunu gösteriyor.

Kayseri Hava İkmal Millet Bahçesi'nin ihalesi 10 Haziran'da!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Hava İkmal Millet Bahçesi projesi inşaatının bu yıl başlayacağını müjdeledi.

Kayseri Hava İkmal Millet Bahçesi'nin temeli sonbaharda atılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentin prestij projelerini Ankara’da da takip ediyor.

Kayseri Hava İkmal Millet Bahçesi tamamlandı!

Kayseri'nin en prestijli projelerinden Hava İkmal Millet Bahçesi projesi tamamlandı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, 1 milyon 260 bin metrekare alanın tamamen Millet Bahçesi olacağını müjdeledi...

Kayseri Hava İkmal Millet Bahçesi'nin temeli sonbaharda atılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Hava İkmal Millet Bahçesi'nin temelini sonbaharda atacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'ye millet bahçesi müjdesi!

Partisince Kayseri'de düzenlenen mitinge katılarak vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Eski hava ikmal bakım merkezinin bulunduğu 1 milyon 260 bin metrekarelik alana bir millet bahçesi kuruyoruz'' diye konuştu.

Hava İkmal Şehir Parkı projesi için ön taslak tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserililerin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve yapımına devam edilen vizyon projeler hakkında bilgiler verdi.

Kayseri Hava İkmal Şehir Parkı ne zaman açılacak?

Yeni yapılacak projeler ve devam eden yatırımlarla ilgili olarak Amerika Birleşik Devletleri’ne giden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bir dizi inceleme ve temaslarda bulundu.

Kayseri 2. Hava ikmal Bakım Merkezi arazisinin Büyükşehir'e tahsisi görüşüldü!

Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan 83 maddeyi görüşerek karara bağladı. Meclis, 2. Hava İkmal Bakım Merkezi arazisinin Kayseri Büyükşehir Belediyesi' ne tahsisi konusunu da görüştü.

Paris'te hava kirliliği alarmı verildi!

Paris Belediyesi, başkentte son iki gündür artan hava kirliliği nedeniyle Parislilere uyarı yaptı. Belediye, vatandaşlara motorlu araçlarını trafiğe çıkarmamaları çağrısında bulundu. Belediye trafiğe de hız limiti getirdi...

talas hava ikmal fabrikaları nereye taşınacak Haberi

talas hava ikmal fabrikaları nereye taşınacak


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Talas ilçesini ziyaret etti. Burada Bahçelievler Mahallesi Zeybek Sitesi'nde vatandaşlarla biraraya geldi. Talas'ın yeşil alan ve sosyal tesis ihtiyacı olduğunu belirterek, 20 yıl önceki planlamadan doğan sıkıntıları dile getirdi.


Buluşmaya katılan AK Parti Talas Belediye başkan adayı Mustafa Palancıoğlu da ilçeyle ilgili projelerini açıkladı. Başkan Özhaseki ile birlikte Talas'ın ihtiyacı olan hizmetleri yapacaklarını söyleyen Palancıoğlu, gelecek 50 yılını en iyi şekilde planlayacaklarını ifade etti. Kapalı pazaryeri, kapalı çocuk parkları, 24 saat açık kütüphane, evlilik merkezi gibi projelerini anlattı. Özhaseki ise 2002 yılının Türkiye, 1994 yılının da belediyecilikte Kayseri için bir milat olduğunu ifade ederek, hizmetlerinden bahsetti. Bugüne kadar yapılanların yanısıra önümüzdeki günlerde başlayacak birçok önemli proje bulunduğunu belirterek, bunlardan biri olan Hava İkmal Şehir...