29 / 04 / 2024

Kayseri Hava İkmal Millet Bahçesi'nin temeli sonbaharda atılacak!

Kayseri Hava İkmal Millet Bahçesi'nin temeli sonbaharda atılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentin prestij projelerini Ankara’da da takip ediyor.



Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  Ankara  temasları çerçevesinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Hava İkmal Millet Bahçesi projesinin detaylarını Bakan Kurum ile paylaşan Başkan Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili de görüşmeler yaptı.  Başkan Büyükkılıç, Ankara’da bazı bürokratlarla da görüşme gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, başkent Ankara’daki temasları çerçevesinde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’la yaptığı görüşmelerden sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile il yöneticileri de katılım gösterdi. Ziyaretin ana gündem maddesi ise Hava İkmal Millet Bahçesi oldu. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ekipleri tarafından projesi hazırlanan Hava İkmal Millet Bahçesi ile ilgili Bakan Kurum’a detaylı bilgiler veren Başkan Memduh Büyükkılıç, proje üzerinde açıklamalar yaptı. Başkan Büyükkılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılacak olan projenin, sonbaharda temelini atmayı planladıklarını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bakan Murat Kurum ile Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi ve Camii Kebir Dönüşüm Projesi ile ilgili de görüşmeler yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Ankara’daki temasları çerçevesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Mehmet Selim Bağlı ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Lütfi Aydın ile Gümrükler Genel Müdürü Mustafa Gümüş’le de görüşmeler gerçekleştirdi.


Geri Dön