07 / 05 / 2024

talas park yatırımı

talas park yatırımı

Kayseri Talas Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi'nde 23 bin metrekare alan içerisinde bulunan 11 adet kömürcü dükkanlarının yıkımını gerçekleştirerek, mahalledeki görüntü kirliliğini ortadan kaldırdı. Yıldırım, bu alana park inşa edeceklerini belirtti.

Oak Park Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oak Park Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Nehad N.N.K. tarafından kuruldu.

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Edelstaal Group ve Orka Hotels'den Muğla'ya 120 milyon Euro'luk yatırım!

Edelstaal Group ve Orka Hotels, yabancı ortaklıkla Muğla’da tema park ve otellerin de bulunduğu 120 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yayla ve Scherıef Hassan ortaklığında kuruldu. 

Tarsus Park'ta yüksek getirili yatırım fırsatı!

Mersin'in Tarsus ilçesi'nde hayata geçirilen Tarsus Park projesinde 13 blokta 465 konut bulunuyor. Projede yüksek getirili yatırım fırsatı sunuluyor..

Birleşik Gayrimenkul'den Bodrum'a 500 milyon dolarlık yatırım!

Park Residences projesinde metrekare birim fiyatının 13 bin 500 TL olduğunu vurgulayan Birleşik Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni, Bodrum Tilkicik koyuna 500 milyon dolarlık yatırım hazırlığında olduklarını dile getirdi.

Vakıf Yatırım Park Mavera 3'ün piyasa yapıcı oldu!

Park Mavera 3 projesi gayrimenkul sertifikalarında, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. dünden itibaren piyasa yapıcı olarak faaliyete başladı.

Özdilek Holding 3 yılda 250 milyon TL'lik AVM yatırımı yapacak!

Özdilek Holding Alışveriş Merkezi işini sevdi. İstanbul Levent'te açtığı Özdilek Park AVM ile dikkatleri üzerine çeken şirket, önümüzdeki üç yılda Alışveriş Merkezi projelerine 250 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor.

Kıbrıs 16dört16 yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor!

Kıbrıs emlak sektörü yeni bir konseptle tanışacak. Girne'de yükselen Milos Park Homes projesi, bu kez yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor. İşte 16dört16 kod adlı projenin detayları..

Queen Central Park'ta yüksek kira çarpanı ile cazip bir yatırım fırsatı!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Queen Central Park projesinde teslimlerin 2018 yılın Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Yüksek kira çarpanı ile cazip bir yatırım fırsatı sunan proje İstanbul Avrupa Yakası Bomonti'de inşa ediliyor.

Queen Central Park Bomonti'de yüksek kira çarpanıyla avantajlı yatırım fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Bomonti'de inşa edilen Queen Central Park projesinde teslimlerin 2018 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje yüksek kira çarpanı sayesinde avantajlı ve cazip bir yatırım fırsatı da sunuyor.

Suudi Arabistanlı işadamı Ashour'dan 25 milyon dolarlık yatırım!

Ağaoğlu’nun Central Park İstanbul projesi dün satışa çıktı. Bakırköy’deki projeden 25 milyon dolarlık farklı daireler alacağını belirten Suudi işadamı “Burada yatırım yapmamızın en güçlü nedeni Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır” dedi.

Diyarbakır'da parklara 32 milyon TL yatırım yaptı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bir yılda Anıtpark, Sanat Sokağı yenileme çalışmaları ile Sümerpark Güneş Enerji Santrali’ni tamamladı. Park bahçe ve yeşil alan çalışmalarına geçen yıl 32 milyon lira yatırım yapıldı.

talas park yatırımı Haberi

talas park yatırımı

Talas Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi'nde 23 bin metrekare alan içerisinde bulunan 11 adet kömürcü dükkanlarının yıkımını gerçekleştirerek, mahalledeki görüntü kirliliğini ortadan kaldırdı. Yıllardır modern yapıların arasında kalan bu işyerlerini yıkmak için mücadele ettiklerini belirten Başkan Rifat Yıldırım, bu alanda büyük bir park inşa edileceğini söyledi. 


Bir dönem vatandaşların odun kömür ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılan ve daha sonra amacı dışında kullanılan ve görüntü kirliliğine neden olan işyerleri hukuki problemlerin kaldırılmasının ardından yıkıldı. Bu yıkımın Talas'ın güzelleşmesi için yapılan önemli bir çalışma olduğunu kaydeden Başkan Rifat Yıldırım, "Bir şehrin girişindeki siluet, o şehirle ilgili önemli imajdır" dedi. 


Talas'ın Bahçelievler Mahallesi girişinde şehre bakan yüzünün bu işyerleriyle çok kötü görüntü sergilediğini vurgulayan Başkan Yıldırım, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu işi çözmek için uğ-raştık. Bu...