01 / 05 / 2024

Tarsus Park'ta yüksek getirili yatırım fırsatı!

Tarsus Park'ta yüksek getirili yatırım fırsatı!

Firma: Kulak İnşaat

Mersin'in Tarsus ilçesi'nde hayata geçirilen Tarsus Park projesinde 13 blokta 465 konut bulunuyor. Projede yüksek getirili yatırım fırsatı sunuluyor..



Türkiye'nin köklü firmalarından Kulak İnşaat, Mersin'in Tarsus ilçesi'nde hayata geçirdiği lüks konut projesi Tarsus Park ile yepyeni bir yaşam ve yüksek getirili yatırım fırsatı sunuyor.

 

1943 yılından buyana  güvenli, kaliteli ve modem yapılar inşa eden, alışveriş merkezlerinden askeri tesislere, endüstriyel yapılardan konuta kadar büyük projelerin altında imzası bulunan Kulak İnşaat, her yaşam tarzına uygun daire seçeneklerini, Tarsus Park Konutlarında bir araya getiriyor. Tarsus Park Konutları’nın fark yaratan mimarisi, huzur veren manzarası, prestijli konumu, ferah oturumu, şık mutfak ve oda planlarıyla yüksek konforun standartları yeniden belirleniyor.

 

13 BLOKTA 465 KONUT

 

Toplam 13 blok, 465 konut ve işyerlerinden oluşan Tarsus Park Konutları; proje özellikleri ve sahip olduğu sosyal donatılarla kentte fark yaratmaya hazırlanıyor.

 

Güvenliği, çocuk oyun alanları, çift asansörü, değer kazanan lokasyonu ve 7’den 70’e herkesi mutlu edecek özellikleri ile ihtiyaçlara cevap veren proje, yarını bugünden yakalamak isteyenlere eşsiz deneyimin kapılarını aralıyor.

 

DEĞER KAZANIYOR

 

Posta Gazetesi'nin haberne göre Kulak İnşaat A.Ş. CEO’su Tarkan Kulak, estetik, uyum ve huzuru bir araya getirdikleri Tarsus Park Konutları’nda kalite ile konforun hissedileceğini söyledi. Alışılmış kalıpların dışına çıkarak ezber bozan Tarsus Park Konutları’nın; 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks olarak planlanan daire seçenekleriyle her yaşam tarzına hitap ettiğini belirten Kulak, “Tarsus Park, insanların düşlediği hayatı gerçek kılacak” dedi.

 


Geri Dön