21 / 05 / 2024

Tarsus Park

Tarsus Park

Mersin'in Tarsus ilçesi'nde hayata geçirilen Tarsus Park projesinde 13 blokta 465 konut bulunuyor. Projede yüksek getirili yatırım fırsatı sunuluyor..

Tarsus'ta mevzuata aykırı yapı yıkıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından park alanlarında daha önceden mevzuata aykırı olarak inşa edilen yapılar yıkıldı.

Tarsus Park'ta yüksek getirili yatırım fırsatı!

Mersin'in Tarsus ilçesi'nde hayata geçirilen Tarsus Park projesinde 13 blokta 465 konut bulunuyor. Projede yüksek getirili yatırım fırsatı sunuluyor..

Tarsus Park Konutları tanıtıldı!

Kulak İnşaat yeni projesi Tarsus Park Konutları'nın tanıtımı gerçekleştirilen iftar yemeğinde yapıldı.

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, tasarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan, Tarsusluların hasretle beklediği ve birçok ile örnek olacak Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı'nı hizmete açtı

Tarsus'un 4 mahallesine parkı taşı!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ilçeyi karış karış gezerek, hizmet götürüyor. Hem sorunları dinleyen hem de yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Şevket Can’a vatandaşlar teşekkür etti

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında, Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Tarsus Yarenlik Alanı Kentsel Tasarım projesinin temeli atıldı!

MERSİN Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus Yarenlik Alanı Kentsel Tasarım Projesi ile Tarsus Kültür Park Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi’nin temeli törenle atıldı.

Kuşadası Özgecan Aslan Parkı açıldı!

Kuşadası Belediyesince, Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın adını taşıyan park hizmete açıldı.

Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi açılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından Ergenekon Mahallesi’ne yaptırılan Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi 16 Aralık 2015 Çarşamba günü hizmete açılıyor.

Tarsus'taki Engelsiz Park hizmete açıldı!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Tarsus Belediyesi tarafından yapılan Engelsiz Park vatandaşların hizmetine açıldı. 3000 metrekarelik alana sahip olan Engelsiz Park’ın açılışına, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de katıldı...

Tarsus'ta Yaşam Boyu Spor Merkezi inşaatı tamamlandı!

Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus'ta Engelsiz Park ile Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi inşaatlarının tamamlandığını belirtti

Tarsus Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi tamamlandı!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus halkına verdikleri sözleri tek tek yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Tarsus Park Haberi

Tarsus Park

Türkiye'nin köklü firmalarından Kulak İnşaat, Mersin'in Tarsus ilçesi'nde hayata geçirdiği lüks konut projesi Tarsus Park ile yepyeni bir yaşam ve yüksek getirili yatırım fırsatı sunuyor.

1943 yılından buyana  güvenli, kaliteli ve modem yapılar inşa eden, alışveriş merkezlerinden askeri tesislere, endüstriyel yapılardan konuta kadar büyük projelerin altında imzası bulunan Kulak İnşaat, her yaşam tarzına uygun daire seçeneklerini, Tarsus Park Konutlarında bir araya getiriyor. Tarsus Park Konutları’nın fark yaratan mimarisi, huzur veren manzarası, prestijli konumu, ferah oturumu, şık mutfak ve oda planlarıyla yüksek konforun standartları yeniden belirleniyor.

13 BLOKTA 465 KONUT

Toplam 13 blok, 465 konut ve işyerlerinden oluşan Tarsus Park Konutları; proje özellikleri ve sahip olduğu sosyal donatılarla kentte fark yaratmaya hazırlanıyor.

Güvenliği, çocuk oyun alanları, çift asansörü, değer kazanan lokasyonu ve 7’den 70’e...