05 / 05 / 2024

talas parkı ihalesi

talas parkı ihalesi

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Yurdu ile Talaş Kaymakamlığı arasına park yaptırılacak. Talas Atatürk Bulvarı boyunca uzanacak olan parkın yapımı için gerçekleştirilen ihaleye beş firma katıldı.

Talas Belediyesi Kayseri'de konut parseli satacak! Kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas'ta yer alan konut parselini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 12 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 26 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 26 Şubat 2021 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKi tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 9 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi 9 Şubat 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Talas Anayurt Tramvay Hattı projesi ihalesi 30 Aralık'ta! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 5.5 kilometrelik Talas Anayurt Tramvay Hattı ihalesinin 30 Aralık'ta yapılacağını açıkladı.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 29. Paket Danışmanlık işi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 29. Paket Danışmanlık işi ihalesi 19 Kasım'da!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 25. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın!

Türkiye GenelindeTOKİ Tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 25. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi (Ön yeterlik) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

talas parkı ihalesi Haberi

talas parkı ihalesi

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Yurdu ile Talaş Kaymakamlığı arasına park yaptırılacak. Talas Atatürk Bulvarı boyunca uzanacak olan parkın yapımı için gerçekleştirilen ihaleye beş firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 602 bin TL olan park ihalesine katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu: Öner Proje: 1 milyon 041 bin TL Alp inşaat: 1 milyon 195 biıı TL Gökışığı İnşaat: 1 milyon 244 bin TL Bayer Mühendislik: 1 milyon 269 bin TL Başaran inşaat: 1 milyon 359 bin TL ihaleyi kazanan firma, komisyonun teklifleri incelemesinin ardından belli...