27 / 04 / 2024

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.



İzmirli emlak kralı olarak bilinen ve bir süre önce hayatını kaybeden Kasım Pırlant’a ait Ege Park Balçova açık artırma usulü ile satışa çıkarıldı. Balçova İnciraltı Mahallesinde, 24 bin 887 metrekarelik arsa statüsündeki taşınmaz üzerinde ayrıca 5 yıldızlı Encore Otel, otopark, spor salonu, sinema ve AVM yer alıyor.

İzmir deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Uzun yıllar ABD'de yaşayan Kasım Pırlant geçen yıl kalp krizi sonucu vefat etmişti. Garson olarak gittiği ABD’de işlerini zamanla büyüten ve gayrimenkul zengini olan Pırlant, İzmir’de gerçekleştirdiği yatırımlarla binlerce kişiye istihdam imkanı yaratmıştı. Ancak daha sonra Pırlant’ın banka borçları yüzünden zor günler geçirerek mali krize girdiği belirtiliyor.

KASIM 2009’DA FAALİYETE GEÇTİ

İzmir’de İnciraltı mahallesi, Mithatpaşa Caddesi’nde yer alan Ege Park Balçova AVM olarak Kasım 2009 yılında faaliyete geçmişti. ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre; sözkonusu taşınmazda; bodrum katında tapalı otopark, zemin ve birinci katta mağazalar yer alıyor. Ayrıca iç kısımda sinema, spor salonu, 5 yıldızlı Ramada Encore Otel yer alıyor. Ege Park Balçova toplamda 24 kattan oluşuyor.


Geri Dön