09 / 05 / 2024

talas tramvayı ne zaman açılacak

talas tramvayı ne zaman açılacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Talas' ta gençlerle bir araya geldi. Özhaseki, Talaslılara raylı sistemle ilgili müjdeyi vererek, Üniversite - Talas hattının yapımına başlandığını söyledi...

İldem ve Talas tramvayında sona gelindi!

Kayseri’de raylı sistem İldem ve Talas hatlarında sona gelindi. Her iki hatta da makas ve kavşak bölgeleri sinyal testleri sürüyor. Testler ocak ayı ortasına kadar tamamlanacak...

Çiğli Tramvayı 27 Ocak'ta açılıyor! 183 milyon TL'lik yatırımda geri sayım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Şubat ayında açılacağı belirtilen Çiğli Tramvayı'nda süreyi öne çektiklerini duyurdu. Söz konusu hat 27 Ocak'ta açılıyor. Peki Çiğli Tramvayı nerelerden geçecek? 

Çiğli Tramvay Hattı’nın yüzde 80'i tamam! Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

İzmir'in önemli raylı sistem projelerinden olan Çiğli Tramvay Hattı’ndaki son durum merak ediliyor. Peki Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

İstanbullular dikkat! Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda sona gelindi! Alibeyköy-Eminönü Tramvayı ne zaman açılacak?

İstanbulluların merakla beklediği Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda sona yaklaşıldı. Peki Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

Ankara Nostaljik Tramvay Hattı 15 soruda tüm detaylarıyla!

Ankara Nostaljik Tramvay Hattı nereden geçecek? Ankara Nostaljik Tramvay Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Projenin inşaatı ne zaman bitecek? İşte tüm detaylarıyla Ankara Nostaljik Tramvay Hattı...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Çiğli Tramvay hattında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Çiğli Tramvay Hattı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tramvay hattında devam eden çalışmaları inceledi.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattının ihalesi iptal edildi!

MET-GÜN’ün patronu Metin Güneş’e ait EZE İnşaat Anonim Şirketi’nin aldığı “Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattı yapım işi” ihalesi iptal edildi.

Sincan'ın yeni tramvay hattı projesi ne oldu?

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın 2019 yerel seçimleri öncesinde Sincan-Fatih arasına yapılması planlanan “tramvay hattı” vaadiyle ilgili ilçe sakinlerinden tepkiler gelmeye başladı...

Kayseri'nin yeni tramvay hattı için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 5,5 kilometrelik Talas Mevlana Mahallesi-Furkan Doğan Yurdu tramvay hattı için sözleşme imzalandığı açıklandı.

Talas Anayurt Tramvay Hattı projesi ihalesi 30 Aralık'ta! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 5.5 kilometrelik Talas Anayurt Tramvay Hattı ihalesinin 30 Aralık'ta yapılacağını açıkladı.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Eminönü Alibeyköy Tramvay Hattı ne zaman açılıyor?

İstanbul’da yapımı devam eden Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın ne zaman açılacağı merak ediliyor. Peki 10 kilometre uzunluğuna sahip Eminönü Alibeyköy Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

talas tramvayı ne zaman açılacak Haberi

talas tramvayı ne zaman açılacak


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Talas'ta gençlerle bir araya geldi. "Biz bir iddianın sahibiyiz ve bu şehri sürekli büyütmek istiyoruz." diyen Özhaseki, Talaslılara raylı sistemle ilgili müjdeyi vererek, Üniversite-Talas hattının yapımına başlandığını söyledi.


Ülkem Öğrenci Yurdu'nda yapılan toplantıya Başkan Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve Talas Belediye başkan adayı Mustafa Palancıoğlu da katıldı. Talas için projelerini açıklayan başkan adayı Mustafa Palancıoğlu, gençlerin geleceğini yönlendirmek için akademisyenlerle bir çalışma yapacaklarını belirterek, "İnsan kaynakları geliştirme merkezi kuracağız. Ülkemizde yanlış meslek seçimi yapılıyor. Bunun önüne geçmek için mücadele edeceğiz. 10-25 yaş arası gençlere yönelik vizyon açıcı faaliyetlerimiz olacak. Yurt dışından burs alma imkanlarını göstereceğiz. Gençleri geleceğe hazırlayabilirsek ülkemiz de geleceğe hazırlanmış olacak." dedi. Talas'ta yapmayı düşündükleri 24...