30 / 04 / 2024

Talat Kılıç Özgeçmiş

Talat Kılıç Özgeçmiş

Kılıçoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç kimdir? İşte, Kuriş Kule, Hukukçular Towers, Vizyon Konutları, Emirgan Su Villaları, Kılıçoğlu Danış Towers ve Kılıçoğlu Danış İş Merkezi projelerini hayata geçiren Kılıçoğlu İnşaat’ın patronu...

Doların geleceği en dip rakam resmen belli oldu! 1 doları bile olanlar kül kesildi! Doları olanlar hemen toplansın!

Dolar değer kaybetmeye devam ederken yatırımcılar ''dolar ne olacak, dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırırken doların geleceği en dip rakam resmen belli oldu. 1 doları bile olanlar bu rakam karşısında kül kesti. Doları olanlar hemen toplansın.

Otomobil devi açıkladı, piyasalar buz kesti! Fabrika çıkışlı 2. el dönemi mi başlıyor?

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu yaptığı açıklamada Türkiye'de yenilenmiş araç (fabrika çıkışlı 2. el) satma konusuyla ilgili araştırmalar yaptıklarını dile getirerek, "Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz. Son aşamalara geldik, inşallah onu Türkiye'de lanse ederiz." diye konuştu

Ev sahibi geriye dönük zam yapabilir mi? Kira zammı nasıl hesaplanır?

Ev sahipleri ile kiracılar arasında zaman zaman kira zammına ilişkin sorunlar yaşanabiliyor. Bunlar arasında ise kira zammının nasıl hesaplandığı ilk sıralarda yer alırken, bazı mecralarda ev sahibinin geriye dönük zam yapması durumu da konuşuluyor. Peki, ev sahibi geriye dönük zam yapabilir mi? Kir

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na: Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da İBB’nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Kadıköy’deki gazhane binalarının restorasyon çalışmalarını incelerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi" diye espri yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Tank Palet Fabrikası için ihale yapıldı mı?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Tank Palet Fabrikasının ihalesini yaptın mı? Niye ihale yapmadın? İhale yaptın da bizim mi haberimiz olmadı?" diye konuştu...

Russel Crowe'un evi kül oldu!

Ünlü oyuncu Russel Crowe'un çiftlik evi çıkan orman yangınında adeta kül oldu, üzücü haberi Cem Yılmaz "Sevgili abimize çok geçmiş olsun" mesajıyla sosyal medyadan duyurdu.

Bursa Gölyazı’daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Nilüfer Belediyesi 2 bin 700 yıllık tarihi geçmişe sahip Gölyazı’da ruhsatsız yapılarla ilgili mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bu çerçevede belirlenen izinsiz ve ruhsatsız yapılarda yıkımlar başladı.

Jülide Sarıeroğlu: SGK'da ilk gayrimenkulü satan Kılıçdaroğlu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, " SGK gayrimenkul satıyor, batıyor diyenlerin geçmişine baktığımız zaman SGK'de ilk gayrimenkulü satan Kemal Kılıçdaroğlu." dedi.

Sedat Kılınç: Gayrimenkul yatırımı her zaman kazandırır!

Sedat Kılınç, "Ekonomi Raporu" programına konuk oldu. Kılınç yaklaşık 1 saat süren programda, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği, önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı.

Muallimköy Bilişim Vadisi’ndeki binalar rant için mi yıkılıyor?

Muallimköy Bilişim Vadisi’ndeki binalar rant için mi yıkılıyor? Sevgili okurlarım, geçen hafta cuma günü sizlere çok önemli bir skandalı duyurmuştuk. Muallimköy Bilişim Vadisi’ndeki skandalı…

Sedat Kılınç: Nitelikli konutlar sektörde ön plana çıktı!

Kayseri'de önemli konut projelerine imza atan Suat Altın İnşaat'ın CEO'su Sedat Kılınç, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı.

Tarım arazileri bölünebilir mi?

Tarım arazilerinin bölünmesinin önlenmesi için 5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununun 8 ila 8/K maddelerinde birtakım düzenlemeler yapıldı. Peki, yapılan düzenlemeler gereğince; tarım arazileri bölünebilir mi?

Çorum'daki Turhan Kılıçoğlu stadı AVM mi olacak?

ÇORUM’un 10 bin kişilik Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı ve çevresinde bulunan spor tesisleri yerine alışveriş merkezi inşaatı için ihale yapıldı.

Talat Kılıç Özgeçmiş Haberi

Talat Kılıç Özgeçmiş


Talat Kılıç kimdir?


Talat Kılıç, 1970 yılında Kırşehir’de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Lise eğitiminin ardından kardeşleri ile birlikte dede mesleği olan kuyumculuk sektöründe ticaret hayatına başladı. 


Kılıç, 1995 yılında baba mesleği olan müteahhitlik işini de devam ettirerek aile şirketinde ticari hayatına devam etti. Şu ana kadar yurt içinde ve yurt dışında 3.000’in üzerinde konut ve 1000’in üzerinde ofis ve iş yeri tamamlayan, yurt içi ve yurt dışında inşaat, gayrimenkul, kuyumculuk, kağıt ve kimya sektörlerinde faaliyet gösteren Kılıçoğlu Group ve Senatör Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir.


Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Kılıç, sivil toplum kuruluşu olarak, 350 seçkin sanayici ve iş adamının üye olduğu, kısa adı TAGİD olan Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği’nin de...