06 / 05 / 2024

talat özyürek inşaat sektörü son durum

talat özyürek inşaat sektörü son durum

Adana iş, spor ve siyaset dünyasının renkli simalarından Talat Özyürek'in Adana Medya Gazetesi'ne verdiği röportajda inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğunu söyledi. İşte o röportaj...

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Eda Su Toy Özyürek tarafından kuruldu.

Masters Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masters Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Çağlar Özyürek tarafından kuruldu.

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Özyılmaz tarafından kuruldu.

Ozy Karot İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozy Karot İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Murat Özyürek tarafından kuruldu.

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Özyürek, Mustafa Özyürek ve Yavuz Özyürek ortaklığında kuruldu.

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi Bağcılar'da Cüneyt Süleymanoğlu ve Muhsin Keleş ortaklığında kuruldu.

Özkanca Konut Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkanca Konut Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahsen Özkanca ve Çağlar Özyürek ortaklığında kuruldu.

Asilyürek İnşaat Hırdavat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilyürek İnşaat Hırdavat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Mehmet Darçın kuruldu.

AKM ve Taksim Camii inşaatında sona yaklaşıldı!

Tarihi Taksim meydanında yüzyılın değişimi yaşanıyor. AKM ve Taksim Camii inşaatında sona yaklaşılırken, yeni yapıların şehre yeni soluk kazandırması planlanıyor.

Özkanca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkanca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahsen Özkanca, Çağlar Özyürek ve Hakkı Özkanca ortaklığında kuruldu.

İnşaat devlerinden Milli Dayanışma Kampanyası'na destek!

“Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyası için tüm ülke tek yürek oldu. Yurdun her bölgesinden kampanyaya yağmur gibi destek yağarken, inşaat sektörünün dev isimleri de bağışlarda bulundu.

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

talat özyürek inşaat sektörü son durum Haberi

talat özyürek inşaat sektörü son durum

Adana iş, spor ve siyaset dünyasının renkli simalarından Talat Özyürek'in Adana Medya Gazetesi'ne verdiği röportajda inşaat sektöründen bahsetti. İşte o röportaj...



İnşaat sektörü üstlendiği istihdam sayısı, yarattığı katma değerle ülke ekonomisinin lokomotifi konumundadır…  


İş yapan ile sesi çıkanı birbirinden ayırmak gerekir. Maalesef Adana’da en az iş yapanlar, en fazla ses edenlerdir…


Üzülerek belirtiyorum ki bu şehrin hala yüzde 70 varoşlarda yaşıyor.


Apartman modern yaşam demek, sağlık demek, altyapı demek, can güvenliği ve bir arada yaşamanın yegâne örneği demek… Unutmayalım ki Dünyanın temel gerçeği apartman modelidir.


SN. R.Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşümü kamuoyuna duyururken bu işin ilkelerini de açıkladı. Bu ilkelere uyulduğu müddetçe hiçbir sorun oluşmaz. Çünkü amaç, önce toplumun zenginleşmesidir; zengin toplumlar zengin belediyeler üretir… Zengin belediyeler zengin toplumlar üretemez…


 Dünya’nın her yerinde uyum sinerji...