29 / 04 / 2024

talatpaşa köprüsü

talatpaşa köprüsü

Talatpaşa Mahallesi ile Kaptanpaşa Mahallesi arasında yaya ve araç erişimini sağlayan Talatpaşa Köprüsü'nün ayaklarının, yolu daraltması sebebiyle D-100 üzerinde 3 şeride düşen yolun, 4 şeride çıkartılabilmesi için Talatpaşa Köprüsü'ü yenilendi...

Talatpaşa Köprüsü taşınarak yıkılacak!

Talatpaşa Köprüsü, ayaklarına monte edilen kaldırıcı pistonlarla havaya kaldırılıp, çelik yapı taşıyıcı iskeleler, vinç ve çekicilerle taşınacak.

Talatpaşa Köprüsü'nün yıkım çalışmaları başladı!

22 Ocak'a kadar sürecek olan Talatpaşa Köprüsü'nün yıkım çalışmalarına başlandı. Köprü yolu daralttığı için yıkılıyor...

Talatpaşa köprüsü 21 Aralık'ta yıkılacak!

Çalışmaların yaklaşık 1 ay sürmesi beklenen Talatpaşa (Dereboyu) Köprüsü'nün yıkılıp yeniden inşa edileceği belirtildi

Okmeydanı'ndaki geçici yaya üst geçidi pazartesi günü açılıyor!

Yolun 3 şeride düştüğü gerekçesiyle yıkılıp yeniden inşa edilecek olan Talatpaşa Köprü'sünün yerine geçici olarak yapılan yaya üst geçici pazartesi günü açılacak.. .

E-5 Karayolu üzerindeki Talatpaşa Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Kağıthane Talatpaşa Mahallesi ile Şişli Kaptanpaşa Mahallesi arasında yaya ve araç geçicini sağlayan Talatpaşa Köprüsü yeniden inşa edilecek. Çalışma nedeniyle Darülaceze metrobüs durağı 27 kasım tarihinden itibaren 10 gün kapatılacak...

Dereyolu Köprüsü yıkılıp yeniden yapılacak!

Dereyolu Köprüsü trafiği 3 şeride düşürmesi nedeniyle yakılıp yeniden yapılacak...

Sokollu Mehmed Paşa Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı!

TİKA'nın restore ettiği Bosna Hersek'in en önemli Osmanlı eserlerinden Sokollu Mehmed Paşa Köprüsü'nün teknik kabulünün yapılması nedeniyle tören düzenlendi...

Kadıköy Haydarpaşa Köprüsü'nde son iki ay!

Geçtiğimiz günlerde yıkılan Haydarpaşa Köprüsü’nde yenileme çalışmaları tamamlanıyor. Köprünün Mart ayının başında açılması planlanıyor.

YSS Köprüsü'nün Kurtköy-Paşaköy bağlantısı 4 Temmuz'da açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arsla müjdeyi verdi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 11 kilometrelik Kurtköy-Paşaköy bağlantı yolu 4 Temmuz'da açılacak.

1915 Çanakkale Köprüsü 2023 yılından önce açılabilir!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 2023 yılından önce açmayı planladıklarını açıkladı.

Sakarya Adatepe Köprüsü hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karasu’da yapımı tamamlanan Adatepe Köprüsü’nün hizmete açıldığını belirtti.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Tıp Merkezi mevkiinde hayata geçirdiği Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü'nü hizmete açtı.

Antakya Esentepe-Altınçay Köprüsü açıldı!

Kente yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam eden Antalya Belediyesi bu kapsamda hayata geçirdiği Esentepe-Altınçay Köprüsü'nü de hizmete açtı.

Edirne Karaağaç Köprüsü 30 Mart'ta açılıyor!

Türkiye'nin ikinci en büyük viyadüğü olma özelliğini taşıyacak olan Karaağaç Köprüsü 30 Mart Perşembe günü açılıyor. Açılışını Başbakan Binali Yıldırım'ın yapacağı köprü bin 947 metre, yani 2 kilometre olarak inşa edildi.

Ordu Akçaova Köprüsü Nisan'da açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 2016 yılı Ramazan Bayramı’nda yaşanan sel felaketinden dolayı yıkılan Akçaova Köprüsü’nün Nisan'da açılacağını belirtti.

1915 Çanakkale Köprüsü, kenti yeniden ayağa kaldıracak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu'nun temel atma töreninde yaptığı konuşmada; "Çanakkale, tekrar küllerinde ayağa kalkacak ve hayallerine kavuşacak." diye konuştu.

Bartın'a TOKİ köprüsü ne zaman yapılacak?

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mücahit Mekeç, Bartın'da yapılması beklenen TOKİ köprüsüyle ilgili açıklama yaptı. Mekeç, ''Artık TOKİ köprüsünün yapılmaması için mazeret kalmamıştır” diye konuştu.

Sakarya'nın yeni köprüsü 15 gün sonra açılacak!

2016’da yıktırılan Karasu Tepetarla-Adatepe arasındaki Sakarya Köprüsü’nün yerine yeni inşa edilen köprüde sona gelindi. Köprünün 15 gün sonra hizmete açılması bekleniyor.

İzmir Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi!

İzmir'in Kınık ilçesinde bulunan, kullanılamaz durumdaki Adnan Menderes'in adını taşıyan 60 yıllık Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi.

talatpaşa köprüsü Haberi

talatpaşa köprüsü

İstanbul E-5 (D-100) karayolu üzerindeki 40 yıllık köprü, karayolu ve metrobüs hattındaki trafiği aksatmamak için taşınarak yıkılmıştı, istanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan ve Türkiye'de ilk defa denenen bu sistem ile köprü, ayaklarına monte edilen kaldırıcı pistonlar ile havaya kaldırıldı. Daha sonra çelik yapı taşıyıcı iskeleler, vinç ve çekicilerle taşındı. 

Bu çalışma ile hem Okmeydanı Çağlayan arasındaki E-5 karayolu 4 şeride çıkarıldı hem de köprü depreme dayanıklı hale getirildi. Ayrıca Talatpaşa Köprüsü'nden Metrobüs istasyonuna yaya erişimleri de yeniden düzenlenerek yaya yolu genişlikleri artırıldı. Bir süre sonra özürlülerin de metrobüse erişimi asansörle sağlanacak. 


Dokuz...