03 / 05 / 2024

Talha Uğurluel Panorama 1326

Talha Uğurluel Panorama 1326

Ünlü Sanat Tarihçisi Talha Uğurluel, Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni inceledi.

2.5 yıldır kirasını alamayan ev sahibinden isyan: Bu sorunu çözecek bir mahkeme, bir hukukçumuz var mı?

Şu an sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında ev sahibi ve kiracı tartışmaları yer alıyor. Yazar Talha Uğurluel de X sosyal medya hesabından kiracısıyla yaşadığı sorunu anlattı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Mesa Panorama fiyat listesi 5 Nisan 2022!

Mesa Panorama fiyat listesi 5 Nisan 2022 haberimizde yer alıyor. Lansman fırsatlarının sunulduğu projede 317 adet konut yer alıyor.

Uğurlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Talha Uğur tarafından kuruldu.

Hama Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hama Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Uçar ve Talha Uçar ortaklığında kuruldu.

Colorist Panorama Şile'de 60 ay 0 faiz imkanı!

CFR Yapı tarafından hayata geçirilen Colorist Panorama'da lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. 60 ay 0 faiz imkanının sunulduğu projede fiyatlar 230 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Aladağ Belediyesi'nden ekolojik panorama projesi!

Uçsuz bucaksız ormanları, şelaleleri, yalçın kayalıkları, bozulmamış doğasıyla Torosların eteğinde saklı bir cennet olan Aladağ ekolojik panorama projesiyle gündemde. 

Talha Uğurluel'den Panorama 1326'ya övgü!

Ünlü Sanat Tarihçisi Talha Uğurluel, Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni inceledi.

İstanbul Panorama Evleri'nde 0,98 faiz ve peşinde yüzde 15 indirim fırsatı!

İstanbul’un merkezinde prestijli bir hayatın sunulduğu İstanbul Panorama Evleri'nde 120 ay 0,98 faiz fırsatı ile ev sahibi olmak mümkün..

Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi!

2018 yılının sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Gümüş Panorama projesi 991 daire, 34 ticari birim, 33 cadde mağazası, 30 dükkanlı bedestenden meydana geliyor. Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi 292 bin TL'den başlıyor.

Gümüş Panorama Evleri Esenyurt fiyat!

Küçükçekmece Gölü'nün manzarasına hakim konumda yükselen Gümüş Panorama projesi Uçar Group tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede fiyat listesi 292 bin TL'den başlıyor...

Gümüş Panorama güncel fiyat listesi 2017!

Gümüş Panorama projesi Uçar Group tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Gümüş Panorama Evleri'nde fiyatlar 292 bin TL'den başlıyor...

Gümüş Panorama'da peşinde yüzde 10 indirim!

Uçar Group imzasını taşıyan Gümüş Panorama projesinde fiyatlar 254 bin TL'den başlıyor. Gümüş Panorama'da peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Uçar Group Panorama Esenyurt fiyatları!

İstanbul Esenyurt'ta konumlandırılan Panorama Esenyurt projesi 2018 yılı sonunda teslim edilmeye hazırlanıyor. Uçar Group Panorama Esenyurt fiyatları 254 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Talha Uğurluel Panorama 1326 Haberi

Talha Uğurluel Panorama 1326

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın fethini 3 boyutlu olarak anlatan Fetih Müzesi’nde tarihçi-yazar Talha Uğurluel’i ağırladı. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, ekolojik mimarlık anlayışı ve enerji verimliliği ile yeşil bina sertifikalı müzenin giriş katında yer alan 16 büyük tablo, geleneksel çiniler, amfi sahne, kütüphane ve konferans salonlarını gezen Uğurluel, 6 Nisan 1326'ün anlatıldığı panoramik resmi ise ‘tarihe ışınlanma’ olarak nitelendirdi.

“Dev Kubbe Mimar Sinan’ın Selimiye’sini Geçti”

Eski Bursa’yı yeni nesillere aktarmada Fetih Müzesi’nin büyük rol oynayacağını belirten Talha Uğurluel, “Dünyanın birçok yerinde panoramik müzeleri gezmiş biri olarak burada kullanılan son teknoloji beni oldukça etkiledi. 42 metre açıklığında kubbe inşa ederek, Mimar Sinan’ın 32 metre açıklığındaki eseri Selimiye Camii’ni geçtiği için Osmangazi Belediyesi’ni tebrik ediyorum” dedi. 3 boyutlu resim tekniğinin müzeye bir...