03 / 05 / 2024

Talin Saraylı Dikici greenist

Talin Saraylı Dikici greenist

Saray Group Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı, Saraylı Ailesi olarak epey uzun zamandır İstanbul'da yaşadıklarını belirtti. Saraylı, İstanbul'da yaşam standartlarını değerlendirirken, çocukluğunda yaşadığı Yeşilköy'den de bahsetti.

Greenist'te Saray Grup malzemeleri kullanılıyor!

174 daireli Greenist konutlarında, firmanın bağlı olduğu SARAY Grup malzemeleri kullanıldı. Greenist konutlarında yaşam konforunu artırmak, bakım giderini minimuma indirmek için malzemelerin kullanımına dikkat edildi...

Bendi İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bendi İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Ege Can Dikici tarafından kuruldu.

Tdizayn İnşaat Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tdizayn İnşaat Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Talin Diker tarafından kuruldu.

Gute Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Gute Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hasan Dikici tarafından kuruldu.

Z Satış Danışmanlığı Ve Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Z Satış Danışmanlığı Ve Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elif dikici tarafından kuruldu.

Eminağa Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminağa Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Dikici tarafından kuruldu.

Nac İnşaat Proje Mimarlık Turizm Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Nac İnşaat Proje Mimarlık Turizm Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Saruhan Saraylı tarafından kuruldu.

TMMOB'dan Balıkesir-Çanakkale Kıyı Alanları Planı'na itiraz!

TMMOB Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi, 'Balıkesir-Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı'na itirazda bulundu. Şube Başkanı Betül Dikici, 7 bölgede planlanmış bu kıyı düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Dikici tarafından kuruldu.

Usta Pideci restoran sayısını 100’ün üzerine çıkaracak!

Usta Pideci, markası büyüyor. TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici, "2020’de restoran sayımızı 100’ün üzerine çıkarmayı düşünüyoruz” diye açıklama yaptı...

Aura Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Barış Eriş, Elmas Poray, Talin Mersinlioğlu ve Tuna Demircan ortaklığıyla kuruldu.

FETÖ ile korkuttukları kadına 5 milyon liralık villasını sattırdılar!

Dolandırıcılar, Özel Dikici’nin, önce evinde bulunduğunu öğrendikleri 40 bin lira, 1800 dolar ve 20 gram altınını, üzerinde FETÖ/PDY üyelerinin parmak izlerini araştıracakları yalanıyla kandırıp, elinden aldı.

Gölcük Saraylı'daki tarihi evlerin korunması TBMM'de!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Saraylı Mahallesi'nde bulunan tarihi evlerin korunması ve onarılması TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

Talin Saraylı Dikici greenist Haberi

Talin Saraylı Dikici greenist

Saray Group Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı İstanbul'da yaşam standartlarını değerlendirdi. İşte o yazı;


Saraylı Ailesi olarak epey uzun zamandır İstanbul'da yaşıyoruz. Üç kardeşiz, üçümüz de doğma büyüme İstanbul'luyuz. 1989'dan beri Yeşilköy'de yaşıyoruz. Bunun avantajlarını da dezavantajlarını da sonuna kadar yaşadık.

Çocukluğumuzun İstanbul'uyla, Yeşilköy'üyle şimdiki İstanbul arasında dağlar kadar fark var.

Aslında bu herkesin doğup büyüdüğü semt için geçerli, her şey çok değişti. Değişmeye de devam ediyor. Adının tam anlamıyla 'YEŞİLköy'dü bizim semtimiz. Ağaçlar içerisinde, yemyeşil ve son derece güvenli.

Akraba yakınlığı içerisinde olduğumuz komşularımız vardı. İstanbul'un nüfusu da sınırları da çok genişledi İstanbul, pek çok yönüyle bildiğimiz, alıştığımız İstanbul değil artık. Sınırları bile değişti, genişledi. Artan nüfus, kalabalık, trafik ve değişen öncelikler düşünüldüğünde ortaya özlemini çektiğimiz alternatif yaşam alanları çıktı. Çok da...