18 / 05 / 2024

Talip Balcı biyoğrafisi

Talip Balcı biyoğrafisi

İstanbul Erenköy Müteahitlerinden Talip Balcı 24.12.2014 tarihinde vefat etti. Talip Balcı'nın cenazesi, 25.12.2014 günü öğle namazına müteakip Küçükyalı Aile Mezarlığına defnedilecek.

Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında?

3 Kasım 2023 tarihinde GYODER Başkanı olarak koltuğa geçen Neşecan Çekici'nin biyoğrafisi merak ediliyor. Peki  GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici kimdir? Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında? İşte Neşecan Çekici ile ilgili merak edilenler... 

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM arazisine 2 firma talip oldu!

Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi'nin yer aldığı İstanbul Bakırköy Şevketiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine 2 firma talip oldu.

Bakıkröy Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi arazisine 2 firma talip!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy’deki Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi arazisine 2 firma talip oldu...

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap'a 28 firma talip oldu!

Emlak Konut, Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları ile Ataşehir ilçesinde; Okul, Spor Salonu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Yapım ve Tadilat İşleri ihalesinin 1. oturumuna 28 firma talip oldu.

Çukurova Havalimanı'na İcon Grup talip oldu!

300 milyon Euro’luk Çukurova Havalimanı projesine İcon Grup talip oldu. 29 Aralık’ta ihaleye çıkacak olan proje için hazır olduklarını belirten İcon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alkış “10’uncu ayda tekeri indiririz” dedi.

Araplar Ankara Ayaş'ta kentsel dönüşüme talip oldu!

TOKİ tarafından yürütülecek kentsel dönüşüm çalışmasının bir kısmına Arap yatırımcılar talip oldu. Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan ise Ayaş’ı turizm cennetine dönüştürmek isteyen yatırımcılara yeşil ışık yaktı.

Körfez fonu Bayrampaşa’daki Ora AVM'ye talip oldu!

Ziraat Bankası’nın 270 milyon Euro kredisinin riske girdiği Ora AVM’ye bir Körfez fonunun talip olduğu, fonun da AVM’yi Çinlilere kiralayacağı öğrenildi. Ora AVM’nin 2016 yılı sonunda Outlet Center olarak açılacağı konuşuluyor.

Brad Pitt Los Angeles'ta bulunan satılık arsaya talip oldu!

ABD'nin Los Angeles kentinde bulunan bir arsa, konumuyla ve fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti. 1 milyar dolar değer biçilen bölge için ünlülerin de talip olduğu iddia ediliyor.

Mustafa Balcı kimdir?

Antalya İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Mustafa Balcı kimdir? Mustafa Balcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Balcı, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Mustafa Balcı..

Çekmeköy Hacı Fatma Talip Kahraman Camii’nin temeli atıldı!

Çekmeköy'de hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılan Hacı Fatma Talip Kahraman Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine; İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin de katıldı...

Palandöken kayak tesislerine Erzurum Büyükşehir Belediyesi talip oldu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın ( ÖİB ), Erzurum ’daki Palandöken kayak tesisleri için açtığı ihaleye teklif gelmedi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kayak tesislerine talip olduğunu belirtti.

Apart Park'a Weeka talip oldu!

İstanbul'un otopark sorunu çözmek amacıyla 'Apart Park' projesini geliştiren İSPARK'a yatırım teklifi geldi. Alman markası Volkswagen'in lojistik firması Weeka, projenin yapımına talip oldu.

Cushman Wakefield Avm Partners'a talip oldu!

Geçen yıl Alman mfi ile yaptığı işbirliğini sona erdiren Avm Partners’a iki talip çıktı. Bunlardan birisi Cushman & Wakefield, diğeri ise ticari gayrimenkul üzerine finansal ve yatırım yönetimi alanında danışmanlık hizmetleri sunan JLL.

Talip Balcı biyoğrafisi Haberi

Talip Balcı biyoğrafisi
İstanbul Erenköy Müteahitlerinden Talip Balcı 24.12.2014 tarihinde  vefat etti. Talip Balcı'nın cenazesi, 25.12.2014 günü (bugün) Erenköy Galippaşa camiinden öğle  namazına müteakip Küçükyalı Aile Mezarlığına...