30 / 04 / 2024

talip öztürk metal gayrimenkul davası son durum

talip öztürk metal gayrimenkul davası son durum

Metal Gayrimenkul A.Ş.nin devir işleminin iptali, tespiti ve tahsili hakkında Talip Öztürk tarafından açılan dava 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde henüz ön inceleme aşamasında...

Metal Gayrimenkul'ün devir işlemi iptali hakkında dava açıldı!

Talip Öztürk tarafından Metal Gayrimenkul A.Ş'nin devir işleminin iptaline yönelik bir dava İst. 2. asli. tic. mahkemesinde açıldı. Davalılar ise Tarık Cengiz, Sedat Acar, SPK, Galip Öztürk ve Metro Ticari Yatırımlar olarak belirtiliyor...

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Öztürk tarafından kuruldu.

Öztürk İstanbul Yapı Malzemeleri Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk İstanbul Yapı Malzemeleri Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Günerdin Öztürk tarafından kuruldu. 

Ufuk Öztürk'ten yeni şirket!

Regnum Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı olan Ufuk Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Armatek İnşaat Taahhüt Nakliyat Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu.

Beyazıt Öztürk, Can Ateş'in Bebek'teki evini kiraladı!

Beyazıt Öztürk, piyasayı dolandırarak yurt dışına kaçan Can Ateş'in, Bebek'teki muhteşem manzaralı eski evini kiraladı. Bebek'teki Arif Paşa Korusu'nda yer alan eski dairesini kiralayarak yıllar sonra yine Bebekli oldu.

Yusuf Öztürk kimdir?

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Öztürk İnşaat Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm projesi yapacak!

Afrika’da yaptığı yatırımlarla ‘Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi’ listesine 18’inci sıradan giren Öztürk İnşaat, İstanbul yatırımları için gün sayıyor. 10 yıldır Afrika’yı merkez üssü seçen şirket, Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüme girecek.

Cavit Öztürk: Erenleri yeniden inşa ediyoruz!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk: "Erenler Belediyesi olarak 6306 sayılı kanuna göre Türkiye’nin en büyük dönüşümünü gerçekleştiriyor, Erenleri yeniden inşa ediyoruz. " dedi.

Cavit Öztürk: Sakarya Erenler'i yeniden inşa ediyoruz!

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Doğa va ve çevreye uyumlu, sosyal alt yapı standart farını tamamlamış sağlam yapılarda güvenle yaşamamız, en önemli hedefimizdir" dedi.

Sinem Öztürk yatırımını gayrimenkule yapıyor!

Kiralık Aşk dizisindeki ‘entrikacı Yasemin’ karakteriyle ekrana gelen genç oyuncu Sinem Öztürk, kariyer planının, yıllar sonra çocuklarına izletebileceği filmlerde rol almak üzerine kurulu olduğunu söyledi. Öztürk kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor.

Baştürk Metal Hırdavat İnşaat Nakliyat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baştürk Metal Hırdavat İnşaat Nakliyat Elektrik Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Berkiden tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Gaziosmanpaşa, Kazım Karabekir Mahallesi' nde kuruldu.

Emre Öztürk kimdir?

Mimar Emre Öztürk kimdir? Mimar Emre Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emre Öztürk..

Gonca Ateş Öztürk kimdir?

Mimar Gonca Ateş Öztürk kimdir? Mimar Gonca Ateş Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gonca Ateş Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gonca Ateş Öztürk..

Sinpaş Holding'in acı günü: Mürüvvet Öztürk vefat etti!

Sinpaş Holding A.Ş grubunun 41 yıllık Hukuk Müşaviri, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Haluk Öztürk'ün ve Prof. Sevil Öksüz'ün annesi, Mürüvvet Öztürk vefat etti.

talip öztürk metal gayrimenkul davası son durum Haberi

talip öztürk metal gayrimenkul davası son durum


Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapmış olduğu yazılı açıklama aşağıdaki gibidir:


Dava Açılma Tarihi : 19.11.2013

Davanın Öğrenilme/Ortaklığa Tebliğ Tarihi : 17.12.2013

Davanın Konusu : Metal Gayrimenkul A.Ş.nin devir işleminin iptali, tespiti ve tahsili hakkında.

Karşı Taraf/Taraflar : Talip ÖZTÜRK

Davanın Tutarı : 29.700.-TL (harca esas değer)

Dava Tutarının Kamuya Açıklanan Son Mali Tablodaki Aktif Toplamına Oranı (%) : 0,0051

İlgili Mahkeme : 2. Asliye Ticaret Mahkemesi

Dosya No : 2013/332 E.

Davanın Duruşma Tarihi : ön inceleme aşamasında

Alınan Karar : -

Bir Sonraki Duruşma Tarihi : -

Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı : -

Ortaklığın Faaliyetlerine...