19 / 05 / 2024

Talipoğlu Metal Elektrik İnşaat kimin

Talipoğlu Metal Elektrik İnşaat kimin

Talipoğlu Metal Elektrik İnşaat Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Talip Karagöz tarafından kuruldu!

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ayvaz Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi Sancaktepe’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Güvenoğlu tarafından kuruldu.

Sahperla İnşaat Metal Elektrik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Sahperla İnşaat Metal Elektrik Nakliye Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Eray Özden tarafından kuruldu.

Pluns İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pluns İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Adil Sünbül tarafından kuruldu.

Esace Grup İnşaat Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esace Grup İnşaat Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Karahan tarafından kuruldu.

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedel iile Mehmet Gölyeğin tarafından kuruldu.

Reyting İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reyting İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Korkmaz tarafından kuruldu.

Sancaklar Kimya İnşaat Metal Elektrik Oto Yedek Parçaları Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancaklar Kimya İnşaat Metal Elektrik Oto Yedek Parçaları Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Sungun tarafından kuruldu.

Bayrakoğulları İnşaat Kimya Metal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayrakoğulları İnşaat Kimya Metal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Levent Bayram tarafından kuruldu.

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Solak tarafından kuruldu.

Maktu İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Maktu İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Soygen Metal Elektrik İnşaat Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soygen Metal Elektrik İnşaat Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Erdenet İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Erdenet İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Talipoğlu Metal Elektrik İnşaat kimin Haberi

Talipoğlu Metal Elektrik İnşaat kimin

Talipoğlu Metal Elektrik İnşaat Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Talip Karagöz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu!

Talipoğlu Metal Elektrik İnşaat Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; METAL VE METAL ÜRÜNLERİ a-Metal ve alaşımlarını eritmek, izabe etmek, şekillendirmek suretiyle; işlemek, mamul veya yarı mamul olarak ithal etmek,ihraç etmek, toptan ve perakende satmak. Bu konudan olmak üzere özellikle tel levha, çubuk, profil, saf ve arıtık metaller, döküm temizlemek için granül, ferro vanadium, ferro titanyum, klingret levha, contalı krom, nikelpaslamaz tes levha çubukları, maşonları, döküm potaları rulmanlar, teflonbanların ; ihracat, ithalat, imalat, pazarlama ve dahili ticareti ile mümessilliğini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Talipoğlu Metal Elektrik İnşaat Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres;...