09 / 05 / 2024

Talu Sınai Ekipmanları Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Talu Sınai Ekipmanları Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Talu Sınai Ekipmanları Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Tamer Otuzlu imzasıyla kuruldu.

TSKB'den depremlerden etkilenen firmalara 200 milyon dolarlık kaynak sağlanacak...

Türkiye’nin nitelikli kalkınması için sürdürülebilir yatırım projelerini destekleyen Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB), Japonya Uluslararası İş Birliği Bankası (JBIC) ile 200 milyon dolarlık yeni bir kaynak anlaşmasına imza attığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

TSKB GYO, Fındıklı Ofis Binalarını 38.3 milyon TL'ye TSKB ile iştiraklerine kiraladı!

TSKB GYO, şirket portföyünde yer alan İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Fındıklı Ofis Binalarının halihazırda kiracısı olan ana ortağı Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. (TSKB)'ye ve iştiraklerine 5 sene süreyle kiralıyor. İşte ayrıntılar...

Borsada bu hafta en çok kaybettiren ve en çok kazandıran hisseler

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı ortalama yüzde 4,18 kazançla tamamlarken, en çok kazandıran 3 hisse Halkbank, Global Yatırım Holding ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası takip etti. İşte tüm detaylar...

Borsa İstanbul’da yeni karar! Sadece iki hissede uygulanacak

Borsa İstanbul’da 14 Eylül 2022’de başlayan açığa satışta yukarı adım kuralında yeni bir karar verildi. İkinci bir duyuruya kadar açığa satış şeklindeki işlemlerde yukarı adım kuralı İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası payları için geçerli olmuş olacak.

Spor hisselerine yatırım yapanlar Eylül ayını kayıpla geçirdi! En çok kazandıran takım 4 büyüklerden hangisi oldu?

Eylül ayında borsada Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ. yüzde 34,9, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği yüzde 20,4, Fenerbahçe Futbol AŞ yüzde 11 ve Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımları yüzde 5,1, yatırımcısına kaybettirdi.

Adesa Gayrimenkul Konya'da 17 ticari bölümün inşaatı için ruhsat aldı!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya Karatay'da Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada 65 parseldeki 22 bin 191 metrekarelik arsada 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımı için inşaat yapım ruhsatı alındı. 

Artan konut fiyatları alım gücünü etkiliyor!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, yükselen konut fiyatları nedeniyle gelecek neslin kiralamaya yöneleceğini dile getirdi.

TSKB GYO'nun 10.9 milyon euroluk kredisi TL'ye dönüştü!

TSKB GYO'nun Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş.'den kullandığı 11 milyon Euro tutarındaki ve son durum itibarıyla 10 milyon 900 bin Euro anapara bakiyesi bulunan kredi aynı vade ile TL'ye dönüldü. 

TSKB'ye kira sertifikası ihracı ödülü!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB), 50 milyon TL'lik Sürdürülebilir Kira Sertifikası ihracıyla The Banker dergisinin "Avrupa'da Yılın İslami Finansman İşlemi" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'ndan kira sertifikası açıklaması!

2021 yılı 3 aylık mali raporlarını açıklayan Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Türkiye'de sağlık sektöründe ilk kira sertifikası ihracını gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

2021'de kira sertifikalarında ihraç adadi ve hacim artacak!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aygen, kira sertifikalarına ilişkin konuştu. Aygen, "Bu yıl da sağlık sektöründeki ilk kira sertifikası ihracımızla başladık. 500 milyon TL tutarındaki kira sertifikasının 70 milyon TL kapsamındaki ilk ihracı gerçekleştirmiş olduk" dedi.

Sağlık sektöründe ilk kira sertifikası ihracı TSKB'den!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası AŞ (TSKB), yatırım bankacılığı alanında bir ilke daha imza atarak Türkiye'nin sağlık sektöründeki ilk kira sertifikası (sukuk) ihracını yaptı.

Talu Sınai Ekipmanları Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Talu Sınai Ekipmanları Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Talu Sınai Ekipmanları Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Tamer Otuzlu imzasıyla kuruldu. 


Talu Sınai Ekipmanları Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; g ) şirket amacı ile ilgili olarak şirketin ve üçüncü kişilerin borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak,e ) şirket yurt içinde ve dışında yerli ve yabancı özel ve kamu ihalelerine katılabilir,her türlü mali ticari  idari tasarruf ve faaliyetlerde bulunabilir,şirkert kurabilir veya kurulmuş bulunan şirketlere ortak olabilir,iştirak edebilir,h ) şirket işleri için gerekli taşıtları iktisab etmek ve bunlar üzerine ayni ve şahşi tasrruflarad bulunmak,f ) şirketin amacına ulaşabilmesi için gerekli makina ve tesisler ile gayrimenkul iktisab etmek gayrimenkuller üzerinde  irtifak,intifa,sükna gayrimenkul mükellefiyeti,kat mülkiyeti...